Borders Of The Beach

Growlith

Volledige naam: Borders For Joy Growlith Dog On Fire

Growlith is Nicky haar licht ee-red nestbroer. Ik heb foto’s dat hij in mijn armen als kleine pup van 3 weken ligt te slapen dus ik ken hem al heel lang! Ook enkele van zijn nakomelingen uit andere nestjes ken ik en dat zijn geweldige hondjes geworden. De keuze om hem als eerste reu voor Nala te gebruiken was dan ook snel gemaakt. Toen Nala eenmaal loops was wist hij haar heel snel het hof te maken en Nala werd ook al snel verliefd op hem. Ze zijn dus ook een prachtig liefdeskoppel samen.


Grow is geboren op 2 november 2007 uit moeder Nickia (Borders For Joy Cycle Of Love Nickia) en vader Sea (Alderaan Seabiscuit). Zijn moeder is driekleur en zijn vader zwart-wit.

Grow is een fantastische sporthond. Samen met zijn baas Ruud heeft hij al heel veel agilty parcoursen erop zitten. Hij gaat soms zelfs zo snel dat hij als blonde hond niet te fotograferen is ;). Ze hebben ook enkele prijzen gewonnen. Naast zijn passie voor agilty kan hij ook erg genieten van dogfrisbee. Ook samen met Ruud doet hij mee aan de distance (spellen). Vorig jaar waren we nog getuige hoe Ruud en Grow in de finale van het NK Dogdartbee een 4e plaats wisten te behalen (uit in totaal 60 deelnemers). Dit jaar wisten ze zich zelfs te verbeteren en eindigeden ze op de derde plaats! Hij is een echte sport ster! Voor meer informatie en filmpjes zie zijn website: www.growlith-dog-on-fire.nl