Borders Of The Beach

Augustus

Zo de nieuwe frisbee voor Nala zijn binnen. Het was tijd geworden om van de puppyfrisbees over te gaan naar de volwassen frisbees. Als de schijfjes maar vliegen/rollen dan vind ze het prima. Vol aandacht en power gaat ze ervoor. Wat een lekker hondje om mee te werken!

Wat blijft het ook heerlijk om met Nicky bezig te blijven. En als je dan thuis op je pc gaat kijken of de foto’s die gemaakt zijn net zo mooi zijn als op het fototoestel schermpje dan wordt je helemaal blij en trots van een paar gave actie foto’s!

Oktober

Van tijd tot tijd speel ik ook wat frisbee met Candy. Het was alweer even geleden dat ik met haar freestyle had gedaan. Maar het ging weer heerlijk, ze is ook zo’n lekker hondje om mee te werken. Op een gegeven moment zat ze op mijn rug en was ze er niet meer vanaf te krijgen… Het duo met Nicky en Candy samen gaat ook steeds leuker. De 2 meiden kunnen fantastisch samen werken zonder morren of grommen. Heerlijk!!!

Nala heeft haar favoriete trucjes, ze vind het geweldig om op mn rug te klimmen. Ze gaat dan ook direct af en wacht op de frisbees. Ook vind ze het geweldig om te klimmen (begin om later een dogcatch te kunnen gaan doen).

Juli

Voor het eerst de pairs geprobeerd met Nicky en Candy samen. Ook zij vinden het geweldig om samen te werken. Beide hondjes moeten nog wel leren samenwerken, maar het was heerlijk om weer te doen!

30 maart
Nala begint het steeds leuker te vinden en het ook steeds beter te doen. Het blijft Nicky haar nummer één sport!

2 maart

Tijd om het fototoestel weer eens mee te nemen en dat niet zomaar zonder reden, want dit was Nala haar eerste officiele training. Ik had thuis al wel eens wat dingen gedaan met die ronde schijfjes, die ze steeds leuker begon te vinden. Maar nu moest ze voor het echte werk gaan en wat blijkt… ze is een natuurtalentje! Zie de collage hoe leuk ze het vind!

Ook met Nicky lekker bezig geweest, het zitten op mijn voeten (footstall in frisbeetermen) steeds beter, ze vind het ook ontzettend leuk om te doen!

Frisbee trainingen 2013

December

Tijdens de laatste les had ik het fototoestel maar weer even meegenomen. Talitha en Monique hebben hem beide in handen gehad en dat levere wat leuke plaatjes op. Heerlijk even freestylen met Nicky, tot mijn grote verrassing bleef ze midden in de training op mijn rug zitten. Meestal moet ik de stall (en dan deed ze alleen die op mijn voeten) aan het begin doen. Ik ben natuurlijk super blij dat ze nu ook de rust heeft gevonden om midden in de training/routine dit te doen en dan nogwel op mn rug. Ze heeft vast van Nala afgekeken. Ook heb ik nog even met Nicky en Candy samen gefreestyled. Nala mag nu steeds meer gaan leren als jonge hond. Al zou Nala alwel volwassen willen zijn, waar Nicky de backstall van Nala afkijkt, heeft Nala het vaulten van Nicky afgekeken. Opletten dus voor mij met aangooien, ze zal toch nog even een paar maandjes moeten wachten tot ze volledig mag ;).