Borders Of The Beach

Het laatste nieuws

Nieuws uit 2013

Nieuws uit 2014

Nieuws uit 2015

Nieuws uit 2016

Nieuws uit 2018

2023:

Een overzicht met de hoogtepunten van dit jaar:

20 januari: Baila haar pups zijn geboren, 3 reuen en 2 teven. Alle pups zijn besproken!


2022:

Een overzicht met de hoogtepunten van dit jaar:

22 december: Vandaag was de echo en yes Baila is drachtig!

20/21 november: Baila is gedekt door Thor!

7 augustus: Een heerlijke vakantie in Duitsland en Oostenrijk gehad!

16 juni: Ook lang geleden. We wonnen de wisselbeker bij behendigheid!

14 mei: Vandaag ook weer na een lage tijd mee kunnen doen aan de dogdartbee!

6 mei: Na lange tijd eindelijk weer eens mee kunnen doen aan een friseewedstrijd. We zijn naar de animal event cup geweest!


2021:

Over het afgelopen jaar geen lange lijst met activiteiten. Ze gingen dan wel en dan weer niet door door corona. Uiteraard hebben we gewoon zelf al die tijd doorgetraind, doorgewandeld etc. Alleen niet zo vaak met de camera. 2022 wordt vast een jaar waarin we weer veel foto’s gaan maken!

jaarwisseling: We genieten weer heerlijk op het vuurwerkvrijepark in de bossen van de Veluwe!

6 november: We konden weer foto’s maken in de intratuin voor de kerstkaart! Zie fotopagina 2021.

10 augustus: Pippa (dochter van Baila) logeerde bij Link, dus maakten we gezellig een strandwandeling met elkaar!

17 juni: een fotograaf op de hondenschool. Ze heeft prachtige foto’s van Nala en Baila gemaakt. En eindelijk heb ik ook een aantal behendigheidsfoto’s van Baila!

11 juni: weer thuis na een heerlijke vakantie in Drenthe!

9 juni: we brachten vanaf ons vakantieadres een bezoek aan Baila haar dochter Pippa.

8 maart: Wandeling bij ons op het strand met de Borders On Fire roedel.

februari: Heel veel sneeuw! Zie de foto’s op de pagina foto2021!


2020:

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor ons. Door de komst van onze dochter lag de focus even heel ergens anders op. Daarnaast ook nog de corona maatregelen waardoor we veel minder met iedereen konden afspreken. De honden zijn niks tekort gekomen, maar we hadden gewoon veel minder mogelijkheden om alles vast te leggen.

We kijken voorzichtig vooruit naar 2021 en qua planning zelfs naar 2022, want dan hopen we weer een nestje van Baila te krijgen!

5 september: reünie van het D-nestje, bijna 1 jaar oud, maar gelukkig liet corona het dit keer toe!

2 juni: Heerlijk spelen en dollen in de zee met Link.

14 mei: Yes de hondenschool heeft weer groen licht om weer te mogen starten! We begonnen gelijk met het nog in te halen examen. En Nala deed het samen met Marlous gewoon alweer. Gewoon weer met die wisselbeker naar huis!

14 mei: Monique en de BFJ roedel op visite en dus heerlijk op het strand geweest!

29 april: Langzaam mogen we weer wat dingen gaan ondernemen. Vandaag kwam Baila haar dochter Rocksy langs voor een strandwandeling. Dat was heel gezellig en dikke pret!


En toen stond de wereld even op zijn kop en werden we compleet stilgezet. Door het coronavirus en allerhande maatregelen die er moesten komen tegen de verspreiding daarvan gingen ook al onze plannen wat we nog voor de komst van de baby zouden doen in de war. We zouden nog aan de dogdartbee meedoen begin april, helaas die kon niet doorgaan en dus geen frisbeewedstrijden dit jaar. Ook moest er een streep door de geplande puppyreünie van het D-nestje. Dit was wel even slikken want dat hadden we de 8 kanjers van Baila graag terug gezien. Maar niet lang getreurd we hebben een nieuwe datum in september gepland en vieren dan gelijk hun bijna 1e verjaardag met elkaar! Ook behendigheid moest gestopt worden. Zodoende weinig belevenissen begin dit jaar om over te schrijven op de website. Uiteraard vermaken wij en de hondjes ons samen prima en trainen we gewoon lekker door privé zolang dat gaat met mijn zwangere buik!


13 februari: Nala heeft tegenwoordig een nieuwe handler bij behendigheid. Ze loopt nu samen met mijn vriendin Marlous en ze blijken een topteam te zijn, want ze gaan gewoon gelijk met de wisselbeker ervandoor!
Nieuws uit 2017