Borders Of The Beach

Het laatste nieuws

Nieuws uit 2013

Nieuws uit 2014

Nieuws uit 2015

Nieuws uit 2016

Nieuws uit 2018

2020:

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor ons. Door de komst van onze dochter lag de focus even heel ergens anders op. Daarnaast ook nog de corona maatregelen waardoor we veel minder met iedereen konden afspreken. De honden zijn niks tekort gekomen, maar we hadden gewoon veel minder mogelijkheden om alles vast te leggen.

We kijken voorzichtig vooruit naar 2021 en qua planning zelfs naar 2022, want dan hopen we weer een nestje van Baila te krijgen!

September: reünie van het D-nestje

2 juni: Heerlijk spelen en dollen in de zee met Link.

14 mei: Yes de hondenschool heeft weer groen licht om weer te mogen starten! We begonnen gelijk met het nog in te halen examen. En Nala deed het samen met Marlous gewoon alweer. Gewoon weer met die wisselbeker naar huis!

14 mei: Monique en de BFJ roedel op visite en dus heerlijk op het strand geweest!

29 april: Langzaam mogen we weer wat dingen gaan ondernemen. Vandaag kwam Baila haar dochter Rocksy langs voor een strandwandeling. Dat was heel gezellig en dikke pret!


En toen stond de wereld even op zijn kop en werden we compleet stilgezet. Door het coronavirus en allerhande maatregelen die er moesten komen tegen de verspreiding daarvan gingen ook al onze plannen wat we nog voor de komst van de baby zouden doen in de war. We zouden nog aan de dogdartbee meedoen begin april, helaas die kon niet doorgaan en dus geen frisbeewedstrijden dit jaar. Ook moest er een streep door de geplande puppyreünie van het D-nestje. Dit was wel even slikken want dat hadden we de 8 kanjers van Baila graag terug gezien. Maar niet lang getreurd we hebben een nieuwe datum in september gepland en vieren dan gelijk hun bijna 1e verjaardag met elkaar! Ook behendigheid moest gestopt worden. Zodoende weinig belevenissen begin dit jaar om over te schrijven op de website. Uiteraard vermaken wij en de hondjes ons samen prima en trainen we gewoon lekker door privé zolang dat gaat met mijn zwangere buik!


13 februari: Nala heeft tegenwoordig een nieuwe handler bij behendigheid. Ze loopt nu samen met mijn vriendin Marlous en ze blijken een topteam te zijn, want ze gaan gewoon gelijk met de wisselbeker ervandoor!2019:

jaarwisseling: Lekker even ontspannen in een vuurwerkvrij park. Geen stress voor de hondjes. In het nieuwe jaar hoop ik gauw de laatste dingen van 2019 online te zetten!

16 December: Stitch en zijn baasjes kwamen gezellig langs en samen met mama Baila en oma Nala een strandwandelingetje gemaakt!

12 December: Samen met Isabeau en Link en Baila en mama Nala zijn we naar Utrecht geweest en hebben we heerlijk gewandeld met broer Bo-Yi!

27 november: Groot nieuws!!! Als alles goed gaat krijgen onze dames er in juni 2020 een baasje bij, wij zijn namelijk in verwachting!!!

14 september: Wat een Mooie dag vandaag. Baila is bevallen van 4 reuen en 4 teven. Vanaf nu iedere week te volgen via de homepaginga of de pagina van het D-nestje.

24 augustus: Een gezellig dag naar Zeeland nu drachtige Baila het nog aan kan. We brachten een bezoek aan Nicky haar mama Nickia en zusje Zana.

17 augustus: Een leerzame dag in België tijdens de frisbee workshop toss en fetch van Kris Maes en Patrick van Rosmalen.

16 augustus: Wat een dag, de echo van Baila. We verwachten puppy’s en ook niet zomaar een nestje, maar waarschijnlijk een groot nest! Hierdoor zijn er nog enkele plekjes op de wachtlijst!

10 augustus: weer een frisbeewedstrijddag, de KMARCH dit keer. Meegedaan op de onderdelen Bottleneck, Freestyle en Sit ’n Stay.

27 juli: Een frisbeewedstrijddag. Samen met Nala dit keer. In de UFO open combined als 26e geeindigd.

15 en 16 juli: Het duimen kan beginnen! Baila is gedekt door Kenzo!

12 juli: Een enorm leerzame dag samen met Nala op de workshop van Angela Tederke!

1 juli: Met een mooie foto van Baila, Nala en Nicky meegedaan aan een instagram wedstrijd van het omniversum. Ik heb een vrijkaartje voor de film Superpower Dogs gewonnen en de dames staan met hun foto op de Wall of Heroes in de grote hal van het omniversum. Super trots!

8 juni: Hard voor getraind en lang naar uitgekeken, maar het waaide helaas veel te hard en frisbeeën was veel te gevaarlijk. Wedstrijd gecanceld dus toen maar bij Caylee op bezoek gegaan!

4 juni: Hiep hiep hoera voor ons C-nestje alweer 1 jaar oud!

25 mei: Het was alweer bijna 2 jaar geleden, dus tijd voor een nieuwe kennelwandeling. Het was erg gezellig met 10 van de 19 kids van Nala en hun baasjes!

16 mei: En toen deden we het weer! De behendigheid wisselbekers allebei weer gewonnen dus die konden weer terug op hun plekje.

6-10 mei: Heerlijk een midweekje naar de belgische Ardennen geweest met Nala en Baila. Het was een heerlijke vakantie waar we lekker konden ontspannen en genieten!

20 april: Na een frisbeetraining nog even afkoelen aan zee samen met Link en Sam.

15 april: Een heerlijke strandwandeling samen met een gedeelte van de BFJ roedel!

7 april: De 1e frisbeewedstrijd van dit jaar. Meegedaan aan de dogdartbee van de Amazing frisbee Cup.

4 april: Wat een superavond hadden we. We moesten behendigheidsexamen doen en Nala en Baila behaalden beide de 1e plaats en hebben de wisselbeker en een kleine troffee gewonnen!

3 april: Altijd weer een spannend moment de jaarlijkse ogentest. Dit keer ook met glaucoom erbij en Baila is weer helemaal vrij! Nu is het wachten op haar loopsheid in juni.

Daarna een bezoekje gebracht aan Bo-Yi aangezien we toch in Utrecht waren.

29 maart: bezoek van Skye uit het A-nestje samen met haar baasjes. Uiteraard een wandeling op het strand gemaakt!

9 maart: Heerlijk gefrisbeed met de meiden en met Link op EDF terwijl Isabeau wat met mijn camera zat te oefefen.!

Januari: Caylee kwam logeren, dat was erg gezellig en leverde natuurlijk ook wat leuke foto’s op, zie fotopagina 2019

Nieuws uit 2017