Borders Of The Beach

Shows

Resultaten Baila:
04-11-17, Dogshow Bleiswijk, jeugdklasse, Uitmuntend

02-11-18, Dogshow Eindhoven, jeugdklasse, 4e plaats, Zeer Goed


Resultaten Nala:
02-11-13, Dogshow Bleiswijk, jeugdklasse, Goed

07-02-14, KC de Kempen, jeugdklasse, Zeer Goed

12-04-14, Brabo Show Antwerpen, jeugdklasse, Zeer Goed

24-05-14, KC de Baronie, Tussenklasse, 2e plaats, Zeer Goed

19-03-16, KV Rijnland, 3e plaats, Uitmuntend


Verslagen en Foto’s:

Dogshow Eindhoven: Eigenlijk is Baila geen show hondje, althans haar bouw en gangwerk zijn super mooi. Maar haar tekening maakt haar toch een beetje bijzonder. Maargoed ik had me voorgenomen om twee keer een show met haar te doen. Eindhoven is vlakbij Helmond waar mijn vriendin woont. Dus we hebben daar gezellig een nachtje geslapen en zo was het voor ons ook gezellig bijkletsen ondertussen. Baila heeft zich de hele dag keurig gedragen en in de ring deed ze het ook weer geweldig. We hadden helemala geen tijd gehad om te trainen dus ik ben meer dan tevreden met onze 4e plaats en een zeer goed!

Dogshow Bleiswijk. Na een aantal keer als supporter en fotograaf mee te zijn geweest naar een show, vond ik het wel leuk om eens deel te nemen. Dus Nala ingeschreven voor de show in Bleiswijk. Ik was samen met Monique die Candy en zusje Violet uitbracht en Sjoukje die ons fotografeerde. Het was een erg gezellige dag. De border collies mochten pas als laatste. Ik vond het best wel spannend om voor het eerst de ring in te gaan. Nala deed het super. Ze liet keurig gangwerk zien en gedroeg zich perfect in de ring. Ik was apetrots op haar. We behaalden een GOED. Op het laatst heb ik nog een prachtige foto van Nala laten maken.

KC de kempen. Omdat deze show in Eindwerpen was en mijn vriendin Sjoukje daar vlakbij woont zijn de een dag vantevoren al daarheen gereden en hebben we daar geslapen. Terwijl Sjoukje haar moeder op Nicky pastte gingen wij samen met Nala naar de show. Al snel kwamen ook mijn vriendin Nicky en nog een vriendin van haar met Nala’s vriendje Mellow aan. Omdat Nicky drie dagen voor de show gevallen was en ze Mellow met haar zere arm niet zelf uit kon brengen hadden we besloten dat ik dat zou doen. Zonder oefening (alleen even op de dag zelf heel kort met hem gelopen) moesten we de ring in. Voor een ongeoefend team konden we toch nog trots zijn op Mellow met een 2e plaats en een ZG. Vlak daarna waren de teefjes aan de beurt. Ik stond met Nala in de jeugdklas met nog 5 andere teven (6 in totaal dus). Nala deed het weer fantastich. Ze is een super showhondje (netjes blijven staan, keurig gedrag tijdens het betasten, helaas alleen wat afgeleid tijdens het “draven”)! Met haar behaalde ik ook een ZG. Het was een hele gezellige dag die we af hebben gesloten door nog even een mooie foto te laten schieten van Nala en Mellow samen.


Brabo Show Antwerpen. Wat heeft Nala van deze dag genoten. Ze kon zich namelijk de hele dag vermaken samen met haar zusje Violet, andere hondjes hadden we niet meegenomen. We zijn met Monique meegereden en na de lange reis mochten de zusjes eerst even lekker ravotten met elkaar, ze genoten er zichtbaar van weer eens samen te zijn zonder andere hondjes. In de ring heeft Nala zich weer voortreffelijk gedragen en behaalden we een Zeer Goed.

KC de Baronie. Inmiddels is Nala de jeugdklasse ontgroeit en was ze ingeschreven in de tussenklasse. Dit keer was het ook niet in een hal, maar in de open lucht en het weer was heerlijk. We hadden een erg gezellige dag samen met Monique die Dreamer had meegenomen om te showen en zusje Violet voor de gezelligheid en met Marlies (eigenaar papa Zohran) die Fay had meegenomen voor de show (Fay is een dochter van Simba). Ik kon weer apetrots zijn op Nala, want ze deed het weer super in de ring. Dat werd ook beloond met een 2e plaats en een Zeer Goed. Omdat het buiten was konden we ook heerlijk even met wat frisbees aan de gang even uitrennen na een goede prestatie!

KV Rijnland 2016. Eigenlijk zou ik geen shows meer lopen. Maarja toen zat Nala zo mooi in haar vacht en was ze zo mooi geworden na haar eerste nestje dat het ging kriebelen. Zou ze nu toch een keer een uitmuntend halen? En het shoppen is daar in Hazerswoude ook altijd erg leuk. Nou we waren er niet voor niks de border collies waren gelijk aan het begin van de dag aan de beurt. Nala deed het weer super en stal natuurlijk met haar lieve karakter direct het hart van de keurmeester! En ik kon glimmen over mijn hele gezicht want we hebben eindelijk die UITMUNTEND gehaald en waren 3e!!! Nu is Nala denk ik echt wel uitgeshowd, of toch ooit nog een keer? Wie weet, voorlopig even niet!

Dogshow Bleiswijk: Een spannende dag omdat er voor het eerst twee Borders Of The Beach honden ingeschreven waren. Zelf bracht ik onze trots Baila uit en Amber en broertje Ruby deden ook mee. Beiden waren ze in de jeugdklasse ingeschreven. De reuen waren eerst en Ruby haalde een 3e plaats met Uitmuntend. Niet veel later was het de beurt aan Baila en zij stond in een sterke klasse van 6 teven. We kregen geen plaatsing maar wel een Uitmuntend. Een resultaat om super trots op te zijn dus!!!