Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2012:

14 april, Discdogathon, skyhoundz expertsklasse, diverse spellen.

19 mei: NK Dogdartbee, geen format, gekomen tot kwart finale.

7 juli, UFO local, UFO freestyle Only open klasse, ??? plaats

25 augustus, KMARCH, geen format major/puppy league klasse:

Nicky, Major, 4 spelletjes

Candy puppy, 2 spelletjes


Verslagen en foto’s:

Discdogathon, een skyhoundz kwalificatie wedstrijd. We zijn er voor naar België gereden. We hebben meegedaan aan 4 onderdelen. Gewoon een inkom wedstrijd ik had geen verwachtingen en we zijn ook zonder plaatsing weer naar huis gegaan. Maar we gingen om te kijken of we ook echt konden laten zien wat we hadden getraind en het ging veel beter met de distance en het werd ook tijd om onze nieuwe begin routine te laten zien met de freestyle. We hebben hier een jaar op getraind en op deze wedstrijd hebben we hem voor het eerst laten zien, zie de foto:

NK Dogdartbee, dit jaar zijn we gekomen tot de kwart finale, heel trots want zover zijn we met dartbee nog niet geweest ;)


UFO Local, Een gezellig dagje samen met Monique, Simba en Candy. We hebben meegedaan in de Freestyle only de open klasse, het was hoog tijd dat ik eens kennis maakte met UFO wedstrijden. Candy was mee voor socialisatie. Het was een wedstrijd tijdens een evenement en er was vanalles te doen. De honden hebben lekker gezwommen en we vonden ook nog een speelveldje met een behendigheids baan. Een geslaagd dagje!

KMARCH, ook dit jaar weer van de partij! Het beloofde een gezellige dag te worden, want Natascha en mama Nickia zouden ook mee doen en dat was natuurlijk erg leuk om die weer terug te zien! Ook deden er nog een aantal puppyneefjes en nichtjes uit het M- nestje mee. Zelf heb ik ook met mijn pete kindje/pupje Candy meegedaan. Candy deed het erg leuk en ik vond het heerlijk om weer met een puppy te spelen. Nicky maaktte er een potje van, maarja wat wil je als je vrouwtje erg druk is met verhuizen en trouwplannen… De short style was wel leuk, freestyle is en blijft dan ook ons ding. De KM special ging nog wel, er was nog een distance spel waar ik de naam niet meer van weet dat ging ook nog wel, maar over de obstacle course heb ik het maar niet...
Hieronder nog een mooi foto van onze shortstyle en daaronder een leuke collage met Candy. De onderste foto is natuurlijk de allerleukste van vandaag! Natascha en ik met mama Nickia en dochter Nicky!