Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2011:

9 april, Hotzone, geen format, gekomen tot de voorrondes.

14 mei, NK Dogdartbee, geen format, gekomen tot de 2e voorronde.

11 juni, Pinkster Cup, USDDN starters klasse, 11e plaats.

13 augustus, Skyhoundz Qualifier, Skyhoundz expertsklasse, 14e plaats.

20 augustus KMARCH, geen format major/duo league klasse:

Short Style (Mariëlle + Nicky), 3e prijs

Short Style Duo (Mariëlle + Monique + Nicky) 1e prijs

Wheel Of Fortune Duo (Mariëlle, Marjolaine, Nikita) 3e prijs


Verslagen en foto’s:

Hotzone, ik wilde graag aan deze wedstrijd meedoen, maar daar dacht ik tijdens de wedstrijd wel even anders over. We waren als één van de laatsten aan de beurt dus Nicky had al een poosje in de bench gezeten. Met inmiddels een zenwuwachtig vrouwtje ging die lekker in de speelmodus. Kontje in de lucht, kwispelen en die frisbee terug brengen? Dat ze dat thuis goed kan wil natuurlijk niet zeggen dat het op een wedstrijd ook gebeurd. De tweede ronde ging iets beter, maar kwamen we ook maar tot vak 2. We lagen er dus direct uit. Maar de sfeer was goed, en we hebben ind e pauze ook nog even lekker gewandeld samen met Mo en Simba en dat leverde nog wat leuke plaatjes op!

NK Dogdartbee, ook dit jaar weer van de partij. Maar wat hadden we een wind vandaag zeg! Dat was moeilijk spelen. Dat was ook wel bij iedereen te merken. Tijdens de 1e voorronde haalde we over onze beurten in totaal 40 punten. Dat was voldoende om nog een ronde door te gaan. Nicky ving erg goed in deze ronde, helaas alleen buiten het vak dus hadden we 0 punten. Maar agh we hadden weer een dagje lol en dat is het belangrijkste!

Pinkster Cup, ook dit jaar waren we weer van de partij. We stonden weer ingeschreven in de starters klasse, in totaal deden hioer 17 koppels aan mee. We begonnen met de toss& fetch wat gewoon nooit helemaal ons ding zal worden. Daarna kwam de 1e ronde freestyle en ik was dik tevreden. Ook over de 2e ronde freestyle was dat het geval. We zijn uiteindelijk op de 11e plaats geeindigd. Het ging vandaag zo goed met rustig langs de kant kijken dat Nicky een hele poos samen met haar neefje Obi buiten de tent aan de grondpen heeft gelegen!

Skyhoundz Qualifier, het was een spannende dag vandaag. We stonden ingeschreven in de experts klasse en in totaal waren daar 28 deelnemers in. Voor ons een allereerste keer samen een skyhoundz wedstrijd. We moesten even wachten voor we aand e beurt waren, maar toen dat eenmaal zo was zaten we er ook goed in en ging het super! Onze distance ronde ging voor ons doen ook redelijk goed. Bij skyhoundz is het zo dat er een cut toegepast wordt en deze keer was dat bij 15. En wat bleek nou? Er mochten 17 koppels een 2e ronde spelen en wij zaten daarbij! Dat was geheel tegen onze verwachtingen in! Het regende inmiddels wel behoorlijk en het veld werd spekglad. Daarom had ik besloten geen vaults te doen en alles heel laag te houden zodat de kans om verkeerd terecht te komen minimaal was en dat is ook niet gebeurd. Nou we waren een prima team! We hebben het keurig gedaan. En tja dan de prijsuitreiking waar zijn we geeindigd? Op een plaats die we nooit verwacht hadden. Een prachtige 14e plaats. Dat is dus precies in het midden! Wat zijn we trots op deze plaats!

Filmpje over de gehele dag: klik Hier

KMARCH, ik denk dat ik dit toch wel één van de leukste dagen vind. Vanwege de lol en omdat het vooral niet draait om het winnen. In totaal heb ik vandaag 7x meegedaan aan verschillende onderdelen. Ik heb 4x met Nicky gespeeld en daarnaast heb ik ook nog samen gespeeld met Marjolaine en (oma) Nikita.

Het eerste spel was The Bottleneck. Nikita was eerst aan de beurt en ik was niet ntevreden. ZE werkt zo anders als Nicky! Dat bleek ook wel, want na de laaaste worp die ik voor Nicky gooide had ze ineens ind egaten dat er water was… En weg was ze dus ;). Daarna heb ik dit spel ook nog inde duo league gespeeld met Nikita en Marjolaine.

Het tweede spelletje was wederom een distance spelletje, de KM special. Nicky was in haar element en dat betekend: kliertijd! Wat hebben we in een deuk gelegen met zn allen. Ik gelukkig zelf ook. Ze maaktte er een waar feestje van!

Het derde spelletje de Wheel of Fortune heb ik alleen meegedaan samen met Marjolaine en Nikita.

Als laatste het vierde spelletje van vandaag en dat is helemaal ons ding! Een hele korte freestyle ronde. Je had namelijk maar maximaal 10 frisbees die je mocht gebruiken en 30 sec de tijd. Dit ging heel lekker al ging het niet helemaal zoals we hadden bedacht, maar we hadden ons meer voorbereid op de ronde die hierna zo komen. Regelmatig gaan we samen met Monique en meestal Simba trainen. Nicky werkt ook graag voor Mo dus had ik het idee om samen met Mo in de duo league mee te doen. En dat was lol hebben! We hadden ieder maar 5 frisbees om te werpen, maar we waren binnen de 25 sec. klaar. We hadden echt lol met zn drietjes en dat is het belangrijkste toch?

Ook al gaat het om de lol, er worden toch kleine prijsjes al aandenken gegeven.

Nicky:KM special, Major League: 4e plaats

Shortstyle, Major League: 3e prijs

Shortstyle, Duo League: 1e prijs!!!!!!!

Mariëlle, Marjolaine en Nikita, Wheel of Fortune, 3e prijs.


Hieronder een filmpje van het totaal verslag van de dag en wat gave foto’s:

Klik hier voor een filmpje van onze totale ronde Short style.