Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2009:

24 januari, The New year Edition, USDDN jonge hondenklasse, 1e plaats.


16 mei, NK Dogdartbee, geen format, gekomen tot de 2e voorronde.

27 juni, Indian Dream Chris Cup, USDDN pre-starters klasse, 4e plaats.

31 oktober, Halloween Cup, USDDN startersklasse, 11e plaats.


Verslagen en foto’s:

New Year Edition, ik wilde graag aan deze wedstrijd meedoen aangezien dit waarschijnlijk de enige wedstrijd zou zijn waarin ik met Nicky in de jonge honden klasse kon meedoen. Wanneer het wedstrijd seizoen weer begint is ze te oud voor de jonge honden klasse en moeten we in een volwassen klasse. We gingen samen met Leontine en Storm. Ook Stefan en Sjoukje waren mee om ons te supporteren. Onze eerste ronde ging redelijk. Nicky wist wat we gingen doen en zag de frisbees door de manegebak vliegen dus die was lekker enthousiast. De ronde toss en fetch ging voor ons doen heel goed, ze ving er wel 3! En dat is voor Nicky heel wat aangezien ze graag lekker aan het dollen is tijdens T&F. Tijdens de 2e ronde freestyle waren we zo lekker samen bezig dat de muziek ineens uit was. Dat is te horen op het filmpje ;). Ik zou eindigen met een dogcatch , maar die vergeten we heleml! Ook al gingen we om wat ervaring op te doen en gewoon een gezellig dagje frisbee te beleven was het natuurlijk wel erg gaaf dat we op de 1e plaats zijn geeindigd! Stiekem dus toch wel erg trots ;).

In de manege is het erg moeilijk fotograferen daarom staat het op film: Ronde 1, Ronde 2

NK Dogdartbee, volgens iedereen is dit zo’n ontzettend leuke wedstrijd dus hebben wij ons ook ingeschreven. Voor ons een totaal nieuwe ervaring om ipv gewoon maar distance te gooien nu ook gericht te moeten werpen. Maar dat ging wel aardig. Wij zaten al in poule A en we moesten dus al vrij snel. Onze eerste beurt ging redelijk. 30 punten. Ook onze tweede beurt weer 30 punten, de derde beurt hadden we 0 punten, maar het waren genoeg punten om door te mogen naar de tweede voorronde. Deze begonnen we heel goed. In onze eerste beurt hadden we 80 punten! Deze ronde kregen we maar twee beurten en in onze tweede beurt hadden we 0 punten. Dat was helaas niet genoeg om door te mogen naar de kwartfinale. maar voor onze eerste dartbee wedstrijd ben ik zeer tevreden!

Indian Dream Chris Cup, een wedstrijd onder het USDDN format, voor ons inmiddels bekend. Dit keer dus in de volwassen klasse en omdat we nog maar heel erg weinig ervaring hebben waren we ingeschreven in de pre-starters klasse. Tja en dan op welke muziek moet je nou eens spelen. Van drukke muziek worden wij ook erg druk en dat kunnen we niet gebruiken. Uiteindelijk viel de keuze op: Love Changes Everything van Sarah Brightman. Voor het eerst duurde onze freestyle ronde nu 2 minuten. Het was erg warm dus ook de routine aanpassen, maar vol trots konden we toch 2 vaults laten zien die we inmiddels geleerd hebben.Na onze twee minuten kwam er zelfs een compliment vanuit de jury tent vanwege de mooie muziekkeuze. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen! De distance ronde ging niet zo lekker omdat die vanwege weinig deelnemers vrij snel achter de freestyle aankwam en de temperatuur begon op de lopen! De 2e ronde freestyle ging vanwege aanpssingen door de temperatuurd ook wat minder dan normaal, maard at was bij iedereen zo. Uiteindelijk zijn we op de 4e plaats geeindigd.

Halloween Cup, weer een wedstrijd in een manege bak. Ondaks het thema besloot ik bij onze eigen muziek te blijven omdat ik me daar goed en rustig bij voel. Nicky had een ontzettend goed catchratio beter dan ik van een manegebak (omdat er dan toch zand aan komt) had verwacht. We zaten er lekker in tijdens de eerste ronde! De Toss en Fetch ging niet heel geweldig, maar we hebben wel wat puntjes gehaald. We waren tijdens onze 2e ronde wat moe, maar ook deze ging niet verkeerd. Uiteindelijk zijn we op de 11e plaats geeindigd van de 18 deelnemers. Op naar een nieuw jaar!!!