Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2008:

6 april, WK Qualifier The Bernisse Cup, Skyhoundz puppy klasse, 3e plaats.


5 juli 2008, The Movie Edition, USDDN puppyklasse, 2e plaats


Verslagen en foto’s:

Bernisse Cup: omdat ik zelf deze wedstrijd niet met Nicky kon lopen en Natascha erg graag mee wilde doen met een pup van mama nickia, hadden we het één en ander geregeld. Zaterdagavns was er een feest en dat was voor ons gelijk een leuke avond om iedereen een beetje te leren kennen. Daarna hebben we Nicky bij haar Oom Storm in huis gebracht waar ze mocht blijven logeren. Nicky heeft het super goed gedaan samen met Natascha in de puppyklasse en dat resulteerde in een 3e prijs!!!

Movie Edition: Hmmm ik zou geen wedstrijden gaan lopen en het alleen maar voor de fun doen deze sport… Nee hoor ik heb me over laten halen! Nicky was 8 maanden dus hadden we ingeschreven voor de puppyklasse. Ik was behoorlijk zenuwachtig voor de eerste ronde, maar agh dat mag best de 1e keer ;). Maar ontvreden was ik zeker niet, want het ging hartstikke lekker! Ik had gekozen voor het nummer Bob to the top. Je moest spelen op een nummer uit een film. Eigenlijk moest je ook verkleed, maar dat is niet zo mijn ding dus daarom koos ik ook voor een gewone film en kon ik als scholier uit de film ;).
De 2e freestyle ronde ging beter, maar nu was het hele spannende eraf. Uiteindelijk na een lange dag kwam de prijsuitreiking en mochten Nicky en ik de 2e prijs in ontvangst nemen! Samenmet nog wat andere clubgenoten waren we in de prijzen gevallen! Het was een leuke dag en een hele leuke ervaring. Op naar de volgende???

Hier kan je ons filmpje bekijken.

Foto’s genomen over de 2 rondes: