Borders Of The Beach

2 februari

Op reis met het openbaar vervoer, al een hele socialisatie voor een jonge pup als Nicky. Halverwege sloten Natascha en zusje Glacey aan. Het was tijd voor onze allereerste frisbee les. Tja daar had ik me wel even flink op verkeken, nooit gedacht dat ik nog eens zoveel werptechnieken uit mn hoofd zou moeten leren. Hoe komt dat ooit goed? Ikw erd gerust gesteld dat het heus wel goed komt. Nou wel zullen zien! Thuis had ik nog bijna niks dan af en toe een rollertje gedaan, ik weet tenslotte nog helemaal niet wat ik met een pup van 3  maanden mag doen. Zelfs een roller moet je leren werpen, want die leken helemaal nergens op. Ik mocht enkele veilige puppy overs doen en het door de benen heen waven was voor Nicky helemaal geen probleem. Ik zou maar af en toe eens gaan frisbeeën, maar ik geloof dat ik van mening ben veranderd…

8 november

Ja hoor, we hebben de smaak te pakken. We zijn inmiddels al een aantal lessen verder en we hebben zelfs al een wedstrijd gelopen (nee ik zou voor de lol gaan frisbeeën…). Nicky is nu een jonge hond en dat betekend dat ze al iets hoger mag gaan springen. Ook nieuwe kunstjes mogen we nu gaan leren zoals de dogcatch en de puppyfrisbees zijn inmiddels omgewisseld voor volwassen frisbees. Tijd om weer eens wat foto’s te (laten) maken!

Het was een leerzaam jaar. We hebben de smaak volledig te pakken aan het einde van het jaar hebben we een mooie oorkonde gekregen als bewijs dat onze eerste strippenkaart vol was. Kom maar op met het nieuwe jaar, dan wordt Nicky volwassen en mogen we aan het echte werk gaan beginnen!

Frisbee trainingen 2008