Borders Of The Beach

Diverse Activiteiten

Soms doen we ook wel eens iets anders leuk, gewoon even een middagje fun aan het water, want zwemmen doen ze graag. Of een bezoek aan de intratuin (met kerst), dat levert altijd leuke plaatjes op. Jaarlijks organiseert de hondenschool samen met het zwembad in Naaldwijk (wij trainen op dat grasveld) het hondenzwemmen. Het is dan de laatste dag dat het buitenbad open is en ‘s-avonds mogen dan alle hondenbaasjes die het leuk vinden samen met hun hond in het zwembad zwemmen. Ik ga niet ieder jaar, maar de keren dat ik geweest ben was het hartstikke leuk!

2009 t/m 2013

Intratuin, 29 november 2014

Traditioneel met de puppyzusjes Nala en Violet naar de intratuin ‘s-Gravenzande. Maar Nicky en candy waren ook mee en voor Finity was het de eerste keer is ‘s-Gravenzande. We trokken weer veel bekijks!

Reünie BFJ R-nestje, 11 april 2015

Vandaag was het de reünie van het BFJ R-nestje van Nala’s zusje Violet en Nicky’s broer Growlith. Het viel direct op dat neefje Rakker een kopie van Nala is. Dus die twee hebben we ook even samen op de foto gezet. We hebben de hondjes eerst allemaal lekker laten rennen met elkaar en daarna hebben we een leuk behendigheid parcours gedaan (die foto’s volgen later). Het was een erg gezellige dag!

Intratuin, 21 december 2015

Traditioneel met de “puppyzusjes” Nala en Violet naar de intratuin ‘s-Gravenzande. Ook dit jaar was de basis de zusjes samen maar waren er toch weer andere hondjes bij. Nicky en Feniks waren dit keer mee!

Bernissesteijn, 28 december 2015

Monique was gevraagd om in bejaardentehuis Bernissesteijn met de puppy’s te komen knuffelen en om met wat oudere honden op het podium wat te doen. Het podium gedeelte liet ze aan mij over en ik heb samen met Nala, Violet en Feniks wat hersenwerkspelletjes gedaan en wat belans oefeningen laten zien!

Intratuin, 30 november 2016

Traditioneel met de “puppyzusjes” Nala en Violet naar de intratuin maar dit keer wel die in Rhoon. Ook dit jaar was de basis de zusjes samen maar waren er toch weer andere hondjes bij. Nicky en Baila waren mee en Disney om oma en kleindochter samen te hebben!

Erkermeder hondendag, 30 september 2017

Gezellig een dagje samen met Isabeau en Nala en Baila op stap geweest naar de Erkermeder hondendag. Ik heb geshopt, wat spullen voor de honden nu en ook wat voor het komende nestje voor in de werpkist. We hebben wat balans oefeneningen gedaan. Helaas waren er niet veel demonstraties die voor ons leuk waren. We hebben de dag afgesloten door Nala en Baila een groot plezier te doen en ze lekker even te laten zwemmen!

Hondenzwemmen, 24 september 2018

We gaan niet ieder jaar hondenzwemmen. Maar dit jaar weer eens gegaan. Nala heeft heerlijk gezwommen samen met zoon Link en dochter Luca

Intratuin, 30 november 2018

Link kwam onverwachts een dagje spelen. Ik was al van plan om met Baila naar de intratuin te gaan, dus dat werd een spontaan broer/zus uitje. Uiteraard trokken we weer veel bekijks met zn drietjes.

Kerstmarkt, 15 december 2018

Isabeau en ik zijn gezellig een middag naar de kerstmarkt in Den Haag geweest. Baila en Link trokken aardig wat bekijks en ooohs en aaahs.