Borders Of The Beach

Dagjes Uit

Soms gaan we een dagje uit en wat is er nou leuker als de hondjes mee mogen. Zo zijn er in Nederland 2 dierentuinen waar honden mee naar binnen mogen. Ook gaan we wel eens naar een evenement of een dagje wandelen (voor wandelfoto’s zie pagina wandelingen).

Woefstock, 22 september 2012

Samen met Monique, Nikita en Candy zijn we naar Zwolle gereden. Dit was een evenement met de naam Woefstock en er stonden vele kraampjes met lekkernijen en er was vanalles te doen. We hadden hier afgesproken met Aoife en Tjeerd en Ború (neefje van Nicky, broertje van Candy). Toen we elkaar eenmaal gevonden hadden hebben we met elkaar gekeken welke workshop we wilden gaan volgen. We hebben vanalles gedaan. Spelletjes, zoals sjoelen met je hond en de ballentent met snoepjes. We hebben op een grote berg met heel veel honden tegelijk gezocht naar de schat, maar helaas hebebn wij hem niet gevonden! Ook hebben we een workshop balans en coördinatie gevolgd. Dit vond Nicky erg leuk om te doen! Het was een geslaagd dagje. Nicky en Candy vielen op de terug weg heel erg dicht tegen elkaar aan in slaap dat was ontzettend lief om te zien, maar helaas was het fototoestel op dat moment niet meer bij de hand!

Gekke apen Oog in oog met een giraffe Nieuwsgierge stokstaartjes En nieuwsgierige Nicky Tot slot nog even een bezoekje aan het berenbos en nog even poseren bij een nep reuzenschildpad.

Dierenpark Amersfoort, 11 oktober 2017


Amber en ik hadden al lang afgesproken om een keer samen met broer en zus naar de dierentuin te gaan. En dat hebben we vandaag gedaan. Ruby en Baila vonden het allemaal erg interessant en we hebben heerlijk genoten van ons gezellige dagje uit!

Ouwehands dierenpark, 29 december 2018


We waren redelijk dichtbij het Ouwehands dierenpark op vakantie. Dus brachten we gezellig met zn vijfjes een middag door in de dierentuin. De hondjes vonden het maar weer wat interessant!