Borders Of The Beach

Wandelingen

Soms is het even tijd om gewoon te ontspannen, niet te werken en gewoon lekker te wandelen. En wat is er nu nog heerlijker dan samen wandelen. Soms krijgen wij visite en soms gaan we op visite. Het is in ieder geval altijd genieten om in het gezelschap van een (grote) groep honden te wandelen. Wat een lol hebben ze dan met elkaar! Een enkele keer is de camera mee, iedere wandeling vastleggen wordt een beetje veel ;). Voor eerdere jaren zie:

2008 t/m 2010    2011&2012    2013    2014&2015

Hieronder de meest recente collage’s en verslagen van mooie en gezellige wandelingen.

14 december 2016: Met onze BOTB en BFJ roedels samen gewandeld. De groep bestond uit Nicky, Nala, Baila, Disney, Narnia, Candy, Dreamer en Feniks

22 februari 2017: samen met Baila en Monique en Feniks hebben we een bezoekje gebracht aan Nikita. Zij is in december 15 jaar geworden. Reden voor een bezoekje en Baila mocht dit keer mee om haar overgrootoma te ontmoeten. Dit heeft een paar leuke plaatjes opgeleverd. Baila 6 maanden naast overgrootoma van 15 jaar! Verder heeft ze zich prima vermaakt met rennen achter Siofra en oom Ború (is een nestbroer van Baila haar papa) aan. Maar grote favoriet was toch wel Fionn hij is een paar weken jonger dan Baila.

Achteraf waren we heel blij dat we niet langer gewacht hebben om Nikita op te zoeken want een week later is ze overleden.

11 mei 2016, op visite bij Natascha en Bastian en hun hondjes Nickia (moeder van Nicky) en Zana (halfzusje van Nicky). We hebben heerlijk gewandeld bij het Veerse meer!

22 juli 2017: Het was hoog tijd om weer eens een bezoekje te brengen in Zeeland aan Nicky haar mama Nickia en halfzusje Zana. Zana en Nala waren al hele dikke vriendinnetjes en Baila voegde zich daar nu tussen. Helaas zat het weer niet helemaal mee maar na een flinke bui werd het gelukkig toch nog even droog.

18 augustus 2018: Tijdens de KMARCH wedstrijd was er even ruimte om een korte wandeling met Baila en oma Disney te maken. Ik wilde heel graag nog foto’s van die twee samen, omdat oma echt oud begint te worden en het zomaar iedere keer de laatste keer kan zijn dat we elkaar nog zien.

24 augustus 2019: Een bezoekjes aan Nicky’s mama Nickia en haar halfzus Zana. De drachtige Baila kon het nog aan en we hebben genoten van het lekkere weer. De dames konden heerlijk pootje baden en zwemmen. Het was weer een geslaagde dag!