Borders Of The Beach

Strandwandelingen

Nu we zo dicht op het strand wonen komen we er wel vaker dan toen we nog iets verder weg woonden (ook toen was het eigenlijk maar een kwartiertje rijden). Maar niet altijd is het fototoestel mee, soms gebruik ik de wandeingen ook als training of heb ik er gewoon geen zin in. We zijn er ook niet dagelijks te vinden, op sommige dagen is het gewoon zo druk! Regelmatig krijgen we bezoek en dan gaan we lekker met een groep het strand op, dan is het heerlijk om zo dichtbij te wonen!
Onze kennelnaam heeft ook met het strand te maken en is een verwijzing naar ons mooie plekje zo dicht bij het strand.

Voor verslagen en foto’s van voorgaande jaren zie:

2008    2009    2010    2011    2012    2013    2014    2015    2016

2017    2018

20 april, Na de frisbeeles wilden we lekker nog even afkoelen aan zee. Camera mee en de hondjes lekker laten genieten. Mama Nala vond het heerlijk om met dochter Baila, zoon Link en zoon Sam in het water te spelen. Uiteraard ook af en toe een fotoshoot momentje!

15 april, wat een lol op het strand met de BFJ roedel. De zusjes Nala en Violet waren weer onafscheidelijk. Ook Nicky en Candy waren altijd in elkaars buurt. De jonkies van het stel hadden het ook heerlijk naar hun zin! Monique heeft ook weer prachtige foto’s gemaakt!

V.l.n.r: Starlight, Candy, Nicky, Nala, Baila, Violet en Feniks

29 maart, Soms krijgen we visite van BOTB hondjes en hun baasjes. Vandaag was dat Skye (BOTB Another Love). Het was heerlijk weer voor een fijne strandwandeling!

16 december 2019, Baila haar zoon Stitch kwam langs en wat hebben we een lol gehad op het strand. Wat is het een lief knulletje!

29 april, Baila haar dochter Rocksy kwam langs voor een strandwandeling. Wat hebben we genoten van de hondjes die zoveel lol met elkaar hadden. En van zoveel lol zijn er ook veel foto’s dus ik heb ze maar in 2 collage’s verwerkt!

14 mei, De BFJ roedel op bezoek. Dit keer geen foto’s maar een gezellig filmpje.

2 juni, Als de baasjes genieten van een lekker broodje van de favoriete starndtent nu de horeca weer open mag, mogen Nala, Baila en Link natuurlijk even genieten van een wandeling op het strand!