Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2019:

7 april, Dogdartbee, Baila: gevorderden, 30 punten

                                          Nala (met Michelle): starters, 0 punten

27 juli, NFM Bouncerscup, Nala; UFO, open combined, 26e plaats

10 augustus, KMARCH, Nala: Bottleneck major, 19e plaats
                                                           Bottleneck duo (met Isabeau), 21e plaats
                                       Freestyle major, 13e plaats
                                       Sit ‘n stay major 19e plaats
                                                         Sit ‘n stay, duo (met Isabeau), 9e plaats

                                 Baila: Bottleneck Major, 20e plaats
                                          Sit ‘n stay major, 16e plaats

Dogdartbee: Ik krijg steeds meer te smaak te pakken samen met Baila ook op distance gebied. Dus wilde ik erg graag naar de dogdartbee. We zijn nog lerende samen, maar toch hebben we het erg naar ons zin gehad ook al haalden we maar 30 punten en gingen de meeste worpen niet richting de dartbee. Michelle mocht voor het eerst meedoen met Nala, zij haalden helaas geen punten, maar deden het wel super leuk samen! Uiteindelijk is ook de lol het belangrijkste wat telt!

NFM Bouncerscup: Ik kon vandaag alleen maar met Nala spelen. Baila is inmiddels gedekt en doe ik dus voorlopig geen freestyle meer mee. De 1e ronde had ik behoorlijk last van zenuwen aangezien het toch meer als 2 jaar geleden is dat ik met Nala op het wedstrijdveld had gestaan. Bij de distance gingen mijn worpen niet geweldig dus kon ze er ook maar 1 vangen. De 2e ronde was het veld van ons en toen kon ik eindelijk weer genieten! Het was heerlijk om samen bezig te zijn en samen te groeien en elkaar weer te vinden. Uiteindelijk zijn we als laatste geeindigd, maar dat mocht onze pret niet drukken. Het gaat er uiteindelijk niet om waar we eindigen, maar dat we er weer samen gestaan hebben en dat we lol hebben gehad samen! Voor mij hebben we gewonnen ;).

KMARCH: Baila mocht 2 spelletjes distance meedoen en wat vond ze dat heerlijk. Freestyle heb ik vanwege haar dracht niet gedaan. Ook met Nala ging het redelijk lekker. We zijn later op de dag wel op rollers over gegaan omdat mijn worpen met haar niet lekker gingen en ze daarvoor nauwelijks kon vangen. Dat is het voordeel van de KMARCH dat je ook met rollers mag werken en deze ook tellen. Het was een zeer geslaagde dag samen met Isabeau en Link!