Borders Of The Beach

2018:

30 december: We genoten van een rustuig weekendje op een vakantiepark zonder vuurwerk. Vlakbij Ouwehands dierenpark dus brachten we daar een bezoekje aan.

22 december: Tijd voor een feestje! De reünie van het C-nestje met papa Kenzo, mama Nala en alle zes hun kids! Het was weer een heerlijke middag op het strand en in onze tuin!

15 december: Weer een uitstapje met broer en zus. Dit keer naar de kerstmarkt in Den Haag.

30 november: Link was gezellig een dagje bij ons. Ik ben met grote zus en kleine broer naar de intratuin geweest, uiteraard trokken we veel bekijks bij het maken van de foto’s tussen de ijsberen!

10 november: Link kwam weer gezellig bij ons langs! Aangezien Baila loops is geen strandwandeling gemaakt, maar er een frisbeeles van gemaakt! Zie ook nog een paar mooie foto’s van deze knul bij foto’s 2018.

8 november: We hebben de behendigheid dit jaar goed afgesloten! Nala heeft de wisselbeker weer een keer gewonnen!

15 oktober: Een gezellige strandwandeling met de 3 meiden en heer van onze kennel. Uiteraard wat mooie plaatjes geschoten met name van Link!

13 oktober: een gezellig groepsuitje met Endless Dog Fun op het strand bij Hellevoetsluis.

24 september: Het was weer hondenzwemmen in het buitenzwembad waar we trainen met de hondenschool. Nala heeft gezwommen samen met haar kids Link en Luca.

28 augustus: Wat vliegt de tijd ongelofelijk snel voorbij vandaag. Baila viert alweer haar 2e verjaardag en wat doet ze nog steeds haar naam Be Our Sunshine eer aan! Op naar haar 1e moederschap in 2019! Zie de pagina puppy’s voor meer informatie over haar partner en het nestje!

18 augustus: Toch nog een frisbeewedstrijd dit jaar! Na jaren was het weer eens tijd om aan de KMARCH mee te doen in België. Een fantastische dag gehad met allevier “mijn” frisbeehondjes! Er was ook tijd om even een korte wandeling met Baila en haar oma Disney te maken.

11 augustus: De jaarlijkse fokveedag in Hellevoetsluis en ook dit keer weer genoten met alledrie de hondjes! Het was weer een fantastische demodag!

30 Juli: De pups zijn alweer 8 weken en gaan uitvliegen. Klik hier om alle weken te bekijken.

28 juli: Een gezellige demo op de opening van het nieuwe terrein van: Dogtraining School in Schiedam.

25 juli: Bo-Yi had met zijn baasjes een stranddag. Uiteraard kwam grote broer ook even bij de kleintjes kijken en zijn wij even meegeweest het strand op!

24 juli: Ruby op visite. Genoten met de pups, maar met schitterend weer ook zeker de moeite waard om naar het strand te gaan! Het heeft schitterende plaatjes opgeleverd!

21 juli: Natascha en Bastian kwamen samen met Zana het halfzusje van Nicky puppy s knuffelen. Uiteraard hebben we ook een mooie strandwandeling gemaakt!

14 juli: Vandaag kwam papa Kenzo helemaal uit België op visite. Naast een gezellige puppyborrel met de pupeigenaren hadden we ook privétijd. Uiteraard even genoten op ons strand en ook gelijk mooie foto’s gemaakt van Kenzo en Baila samen. Zij zullen in 2019 een nestje krijgen, zie pagina puppy’s voor meer informatie.

12 juli: Helaas wat laptop problemen gehad waardoor ik niet wekelijks de site kon updaten voor het C-nestje. Ik was gestopt bij week 1. Inmiddels zijn week 2 t/m week 5 helemaal bij dus geniet van de vele foto’s en filmpjes ;). Hier is hun pagina.

12 juni: Amber kwam op visite op de pups en uiteraard samen met Ruby. Broer en zus hebben even heerlijk gerend samen op het strand.

4 juni: Vanavond laat tot midden in de nacht was het eindelijk zover! De puppy’s zijn geboren! 3 schitterende reuen (2 zwart-wit en 1 ee-red) en 3 prachtige teven (1 zwart wit, 1 tricolour en 1 ee-red). Voor een overzicht van het C-nestje: zie hier!

29 mei: Na de echo heb ik iedere zondag een foto gemaakt van Nala haar zwangere buikje. Vandaag hebben we de werpkist opgezet, want komend weekend verwachten we de puppy’s!!! Zie hier voor een overzicht van de dracht van Nala.

24 mei: Bala heeft nogal letterlijk het behendigheidsstokje van Nicky overgenomen. We hadden weer examen en de laatste keer had Nicky hem gewonnen. Ik was al aan het denken om de kast waar de beker op stond weer anders in te richten. Hoeft dus niet, want Baila werd op haar allereerste examen gewoon gelijk eerste.

19 mei: Weer een frisbeewedstrijd, de pinkstercup in Hoorn. Wat een gezellige dag was het weer met elkaar. Dit keer deed ik mee in de toss en fetch only met Baila en Sheba.

12 mei: Een frisbeewedstrijd vandaag. De 2nd Peacecup. We hebben met EDF een heel gezellige dag gehad, ik heb gespeeld met Baila en Sheba in de freestyle advanced.

5 mei: Amber heeft een nieuwe camera en Baila mocht vandaag op EDF even proefmodel zijn. Zie de schitterende foto’s op de fotopagina van 2018!

2 mei: Vandaag was eindelijk de spannende dag aangebroken, de echo van Nala, en ja hoor ze is drachtig!!!

18 april: Een bijzonder bezoekje vandaag! Monique kwam met Feniks en Finnie en de 11 pups bij ons naar het strand! Wat een dolle gezellige boel! Ook Jamy, het zusje van Feniks was erbij!

14 april: Vandaag zijn er een paar mooie foto’s gemaakt van Baila met frisbeeën.

30 en 31 Maart: Nala besloot eerder dan verwacht loops te worden. Ze is daarom gedekt op 30 en 31 maart door Kenzo. We verwachten de puppy’s in het weekend van 2/3 juni! Zie voor meer info de puppy pagina!

14 Maart: Vandaag zijn we naar Utrecht gegaan voor de ogentest van Baila en ook hierin is ze volledig vrij. Daarna ben ik met mama Nala en Baila naar Bo-yi (BOTB Boost Of Energy) gegaan en hebben we heerlijk gewandeld in de Lage Vuurse samen!

13 mrt: Baila is oud genoeg voor de HD en ED foto’s. En we kregen een week later goed nieuws. Ze heeft HD-A en ED links en rechts volledig vrij!

23 februari en 1 maart: Bij BFJ zijn er puppy’s geboren, dat wordt dus weer iedere week genieten. Zie de pagina puppy’s socialiseren hoe Nicky en vooral Baila van de kleintjes genieten. Nala vind het ook maar weer reuze interessant. We wachten in spanning haar loopsheid af!

10 februari: Nala en Kenzo, een prachtig koppel samen. Vandaag zijn we naar België gereden om alvast kennis te maken. We kunnen niet wachten tot het zover is! Klik hier voor meer informatie over dit koppel. Er is nog plaats op de wachtlijst!

7 februari: Een gezellige strandwandeling met een gedeelte van de BFJ roedel. Nog even voor de twee zwangere dames Feniks en Finnie moeten gaan bevallen en we weer veel op puppyvisite gaan om alvast even op te warmen voor als wij dat geluk straks weer in huis hebben!!

2 februari: Het zal nooit helemaal mijn ding worden, maar toch deed Baila nog een keer mee aan een show. Dit keer in Eindhoven. Ze deed het hartstikke goed en haalde een 4ZG!

19 t/m 21 januari: We beginnen dit jaar met een logeerfeestje! Sheba was een paar nachtjes bij ons en dat betekende dikke pret voor de twee (half)zusjes. Maar ook Nala speelde vrolijk mee. We hebben een heerlijke strandwandeling gemaakt. Met uiteraard de camera mee!!!