Borders Of The Beach

Strandwandelingen in 2018

21 januari, Sheba logeerde een weekendje bij ons. En het was ook nog eens heerlijk weer dus heb ik genoten met moeder en 2 dochters op het strand. Uiteraard was de cemara mee en heb ik wat mooie plaatjes kunnen maken. Geweldig om te zien hoe ze alledrie anders zijn, maar toch ook ook veel overeenkomsten hebben!

7 februari, Feniks en Finnie van de BFJ roedel zijn drachtig. Daarom gaat onze werpkist naar Spijkenisse en die kwamen ze vandaag ophalen. Natuurlijk samen met de hondjes om met ons heerlijke groepje van 7 te wandelen. Monique heeft schitterende foto’s gemaakt!

18 april, De laatste keer op het strand met de BFJ roedel samen waren Feniks en Finnie nog drachtig. Vandaag waren ze er samen met hun 11 pups. En het zusje van Feniks; Jamy was er ook. Wat een dolle boel was het op het strand. Eerst even wat rustig aan met de pups, toen die eenmaal sliepen hebben de meiden nog heerlijk wat met elkaar gedold in het water! Nicky was thuis, voor haar worden dit soort uitjes echt te veel.

12 juni, Als mama voor de pups moet zorgen. Nicky vanwege haar ouderdom niet altijd meer mee kan en wil. Wat is er dan leuker dan even het strand op met één van je favoriete broers! Baila genoot ervan samen met broertje Ruby.

14 juli, Schitterend weer een papa Kenzo op visite. Uiteraard even poseren als papa en mama samen, met zn drietjes en ook als aanstaande papa en mama samen! Wat een knapperds zijn ze he?

21 juli, Natascha, Bastian en Zana hadden er een lange reis opzitten vanaf Zeeland. Dus eerste even lekker de poten en de benen strekken op het strand met elkaar! Wat een lol hadden ze!

24 juli, 3 blondjes op het strand en prachtig weer! Dat was fun fun fun! En heeft ook nog eens schitterende plaatjes opgeleverd!

25 juli, Nala en Baila waren helemaal blij met zoon en broertje Bo-Yi. Wat hebben ze een lol gehad op het strand met elkaar!

13 oktober, Het was lang geleden dat we met EDF een groepswandeling hebben gemaakt. Het initiatief is weer opgepakt en uiteraard wild ik graag weer mee wandelen. Met Nala en Baila ben ik naar Hellevoetsluis gereden waar we met in totaal 12 border collies heel veel lol op het strand hadden!

15 oktober, Kleine puppy’s worden groot en dus was het tijd om weer een wat mooie foto’s te schieten van vooral Link!