Borders Of The Beach

KMARCH: Eigenlijk vond ik de twee wedstrijden wel genoeg, maar toen ik las dat er een KMARCH op zaterdag was. Met een veteranen klasse waarin ik nog lekker met Nicky kon spelen. Ik mocht Sheba meenenem toen ging er een wens van mij in vervulling om 1x met allevier mijn frisbeemeisjes op het wedstrijdveld te staan. Isabeau en Link waren ook gezellig mee. Nicky heeft de bottleneck (gewoon disntance) in stijl afgesloten gewoon lekker ouderwets klieren, niks vangen en ook niks terug brengen… Ze is nog steeds niets veranderd na bijna 11 jaar. In de freestyle hebben we genoten nog 1x kwam ons nummer Dancing Queen uit de speakers en het veld was voor ons. Wat hebben we genoten samen. Kijk hier voor onze freestyle ronde. Nala was nog herstellende van haar nestje. Ze vind het fantastisch om met Isabeau te werken dus die hadden samen een hoop lol in de bottleneck minor klasse. De freestyle ronde met Nala met mij samen ging heerlijk en is hier te bekijken. Isabeau en ik deden ook nog in het team mee op de HotDog. Dit werd niks we waren na een lange dag erg moe en Nala was gewoon lekker fun aan het hebben dus hebben we daarvan genoten. Sheba mijn bonusmeisje was gewoon weer volop genieten. Wat een enorme passie heeft zij en wat speelt ze heerlijk! Ze vangt bijna alles, zo’n perfecte focus heeft ze! Je merkt dat we niet door en door een team zijn, maar we hebben gewoon fun samen! Op de botlleneck deed ze het ook heerlijk in teamverband met Isabeau en mij, wat maakt haar het nou uit wie de frisbee gooit! In de freestyle houden we het lekker basis, maar daar is ze verdraai goed in, kijk maar hier. Helaas doordat mijn worpen niet het goede vak in kwamen hebben we de HotDog niet helemaal uit kunnen spelen. En tot slot blijft de jongste nog over. Ons clowntje. Wat een lolbroek blijft ze, maar ze ging zo lekker op de distance spellen! Ook in team met Monique en mij samen deed ze het goed. Onze freestyle tronde ging niet helemaal soepel, maarja ze moest dan ook het langst wachten van allemaal! Bekijk hier onze ronde.

Al met al een lange maar enorm gezellige dag! Veel gelachen en echt genoten. En toen bleek dat op de freestyle alle hondne gewoon 1e geworden waren en dus kregen we 4 frisbees met first price mee naar huis. Dat was gewoon hartstikke leuk en hangen dus ook vol trots aan de muur nu!

Pinkstercup: Met de twee grote blonde zussen heb ik deze dag alleen in de toss en fetch only gespeeld. Met beide ging het echt wel lekker en mijn doel om in de middenmoot te eindigen van een enorm grote klasse heb ik dan ook gehaald! Van Monique mocht ik kleine puppy Starlight van 12 weken lenen om in de puppyklasse te spelen voor de fun!

Behaalde resultaten 2018:

12 mei, PeaceCup, USDDN, Baila: Advanced, 6e plaats

                                        Sheba: Advanced, 5e plaats

19 mei, Pinkstercup, USDDN, Baila: toss en fetch only 27e plaats

                                          Sheba: toss en fetch only 23e plaats

                                           Starlight: puppyklasse geen plaatsing

18 augustus, KMARCH, alle deelnemende honden op de freestyle 1e plaats

                 Nicky: Bottleneck Veteranen, 13e plaats
                      Freestyle Veteranen, 1e plaats

                           Nala: Bottleneck Minor met Isabeau, 10e plaats
              Freestyle Major, 1e plaats
                                HotDog Team met Isabeau, 10e plaats

          Baila: Bottleneck Major, 23e plaats
                                     Bottleneck team met Monique, 14e plaats
               Freestyle Major, 1e plaats
              HotDog Major, 24e plaats

           Sheba: Bottleneck Major, 20e plaats
                                        Bottleneck Team met Isabeau, 13e plaats
                  Freestyle Major, 1e plaats
                 HotDog Major, 13e plaats

Verslagen en foto’s:

Peacecup: Na een jaar geen wedstrijd was het weer even wennen om op het veld te staan. Met Sheba heb ik heerlijk gespeeld maar je merkt gewoon dat het niet mijn eigen hondje is. Baila daarentegen is wel mijn eigen passievolle hondje. Alleen vandaag even niet. Ze heeft helaas ook last van een schijnzwangerschap door alle hormonen van haar drachtige moeder. Agh ze is pas anderhalf, we komen er wel! Helaas is er helemaal niemand die foto’s gemaakt heeft van Sheba. Van Baila heb ik wel een paar mooie foto’s van de fotograaf gekocht.