Borders Of The Beach

Gebruikte afkortingen op deze hele pagina die ik verder overal op de site ook zo zal gebruiken:
BOTB= Borders Of The Beach
BFJ = Borders For Joy
BOF = Borders On Fire
EDF = Endless Dog Fun

Tot slot wil ik het laatste gedeelte van deze pagina gebruiken een mooie foto te delen. De linker is een foto van een sneeuwwandeling in december 2010. Op deze foto sta ik met de toenmalige BFJ roedel. Links van mij zijn (vanuit Nicky gezien) Oma Nikita, Halfzus Narnia, tante Disney,
Rechts van mij zijn Simba en Overgroot oma Thriska.

Wat is er nu eigenlijk mooier dan nieuw jong leven? En wat is er nu nog gaver dan getuige mogen zijn van nieuw leven wat geboren wordt? Ik had de wens om ooit eens bij een hondenbevalling aanwezig te zijn en dus maar de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd aan Monique (BFJ) mag ik er eens bij zijn? En op 12 december 2010 was ik bij de bevalling van Disney (BFJ L-nest). Éénmaal 1 keer gezien dan wil je dat natuurlijk vaker meemaken dus inmiddels ben ik van heel wat andere bevallingen ook getuige geweest. Waarbij het niet blijft bij kijken, maar ook assisteren. En dan die vele puppybezoekjes: wat is dat heerlijk om ze op te zien groeien. Maar wat mis je dan veel als je ze een paar dagen/weken niet heb gezien. Dus het verlangen groeide om ooit zelf eens een nestje groot te brengen. Dus met de komst van Nala is het één en ander in werking gezet en op 28 november 2013 kregen we goedkeuring van de kennelnaam:
Borders Of The Beach
De kennelnaam is een verwijzing naar ons mooie woonplekje aan de zee. Het moest iets persoonlijks zijn en toen kwam deze in mij op! Het was een lang gedroomde droom dus Nala hebben we getest en na goedgekeuring konden we plannen gaan maken. Toen het voor ons ook een mooie tijd was (ik ging minder werken, kon redelijk veel vrij nemen en had inmiddels mijn diploma gehaald) mocht Nala voor de eerste keer moeder worden. En wat een verrassing, ze was ontzettend dik en wij maar wachten wanneer komen die puppy’s nou? Uiteindelijk heeft ze gewacht om mij een verjaardag te geven die ik nooit meer zal vergeten! Nala schonk op 2 juli 2015 het leven aan de eerste zes nakomelingen van onze kennel: Sheba, Skye, Mara, Skylar, Sky en Koda. Wat hebben we intens van deze weken genoten, de voorbereidingen, de zwangerschap en de eerste 8 weken met de puppy’s. Het was fantastisch! Nala is een geweldige moeder en daarom besloten we haar een 2e nestje te geven. Op 28 augustus 2016 schonk ze het leven aan haar 6 zoons en 1 dochter uit ons B-nestje. Obi, Scooby, Bo-Yi, Baila, Ruby, Skip en Bodhi. Na een periode van herstellen en lekker sporten voor Nala is ze op 4 juni 2018 bevallen van 3 zonen en 3 dochters. Ziva, Luca, Link, Samwise, Caylee en Toby maken het rijtje kinderen van Nala compleet. In september 2018 is Nala gesteriliseerd omdat we 3 nestjes genoeg vinden en Nala ook snel last had van schijnzwangerschappen. Baila heeft op 14 september 2019 het leven geschonken aan Spock, Jax, Rocksy, Pippa, Stitch, Nicky, Joey en Noortje.