Borders Of The Beach

Regelmatig wordt Endless Dog Fun gevraagd voor demo’s. Als we kunnen zijn we erbij en deze dagen zijn altijd erg leuk. Het is heerlijk om onze kunsten te laten zien voor een enthousiast publiek. Een enkele keer volgen we een wokshop op frisbee gebied.
Op deze pagina enkele recente verslagen en foto’s. Voor andere jaren zie weer de links:

2008    2009    2010   2011    2012    2013    2014    2015    2016    2017

11 augustus

Het was weer zover, onze jaarlijkse demo op de Fokveedag in Hellevoetsluis. Wederom zoals altijd weer een hele gezellige en leuke dag. Weer veel publiek en genoten van de demo’s. Alledrie de meiden deden hun uiterste best. Extra leuk was het dat er 3 van Nala haar kids met baasjes waren. Ik heb dan ook heerlijk met de puppy’s gespeeld.

Ook de hond vs paard race stond wederom op het programma. Nala moet nog terugkomen in conditie na haar nestje. Maar dochterlief Baila heeft het fantastisch gedaan. Baila mocht als 3e en tegen het snelste paard. Het was 3x een nek aan nekrace en zij verloor daardoor van het paard waar ze tegen moest. Maar Candy en Ruby hadden beide alwel gewonnen dus ook dit jaar kwamen de honden weer als winnaar uit de race!

28 juli

De Dogtraining School in Schiedam hadden EDF gevraagd om een demo te komen geven op de opening van hun nieuwe terrein. Wat hebben we een lol gehad met elkaar en het ging fantastich. Helaas hebben we er geen filmpjes of foto’s van!