Borders Of The Beach

Regelmatig wordt Endless Dog Fun gevraagd voor demo’s. Als we kunnen zijn we erbij en deze dagen zijn altijd erg leuk. Het is heerlijk om onze kunsten te laten zien voor een enthousiast publiek. Een enkele keer volgen we een wokshop op frisbee gebied.
Op deze pagina enkele recente verslagen en foto’s. Voor andere jaren zie weer de links:

2008    2009    2010   2011    2012    2013    2014    2015    2016

2017    2018

12 juli

Brenda had gevraagd of ik mee wilde naar de workshop van Angela Tederke. Hier zei ik direct ja op en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Weer heel wat nieuwe werptechnieken rijker. Helaas zat Baila tegen dekrijpheid aan dus die kon ik niet meenemen. Daarom was het dit keer een frisbeedagje uit samen met Nala. En ik heb er zeker wat aan gehad en nieuwe verbeteringen om te kunnen gaan trainen.

Ook veel naar anderen gekeken en meegeluisterd naar de uitleg. Zodat ik er ook nog wat aan heb voor mijn freestyle met Baila.

17 augustus

Vandaag een leerzame dag gehad samen met Baila en Isabeau en Link op de workshop toss en fetch van Kris Maes en Patrick van Rosmalen. Wie weet komen we ooit nog eens verder, de potentie is er wel en nu verder gaan uitbouwen! Dit was wel het laatste wat Baila voorlopig aan frisbee heeft gedaan aangezien ze steeds verder in haar dracht komt. Maar deze dag kon ze nog prima meedraaien!