Borders Of The Beach

Strandwandelingen in 2017

11 januari, Amber en Ruby waren gezellig op visite. De plannen waren in eerste instantie anders, maar uiteindelijk zijn we met de hondjes het strand op gegaan. Broer en zus vonden het heerlijk samen, Nicky genoot er ook zichtbaar van en Nala was weer helemaal in haar element!

3 maart, Onverwachts bezoek is altijd leuk. En als het dan ook nog een BOTB hondje is met haar hondenvriendje Luke en haar baasjes maakt dat het een feestje! Skylar wist duidelijk nog dat Nala haar mama is en Baila maakte direct vriendjes. Kortom het was gewoon genieten!

13 maart, Even genieten op het strand. Baila groeit zo hard dus de camera moest uiteraard mee!

18 maart, neefje Guinness kwam even op visite dus uiteraard ook even het strand opgegaan!

1 mei, Monique en Lenie kwamen gezellig met de puppy’s en Violet, Finnie en Feniks naar het strand. Het was een gezellige boel, ik heb een paar leuke plaatjes kunnen schieten.

15 juli, Sheba en Ruby waren op bezoek, na een frisbeetraining zijn we nog even met de blondjes naar het strand gegaan.

23 augustus, Baila is bijna jarig en als Borders Of The Beach hond betekend dat uiteraard verjaardagsfoto’s op het strand. Amber had gevraagd of ik van Ruby ook foto’s wilde maken dus werd het een heus feestje met 4 happy borders! Ik heb zoveel foto’s gemaakt dat ik ze verwerkt heb in twee collage’s en enkele losse foto’s.

7 november, Sinds lange tijd hadden we weer eens afsgeproken om samen met de BFJ roedel te wandelen. Uiteraard hebben we elkaar de afgelopen maanden we veel gezien, maar niet zo op het strand. Het was weer een mooie feestje wat resuleerde in prachtige foto’s

15 november, Scooby en Bodhi zijn vlakbij in Monster blijven wonen. Tijd om elkaar weer eens te ontmoeten en een lekkere strandwandeling te maken. Ik heb ervan genoten om de twee knullen weer een keer terug te zien!