Borders Of The Beach

Frisbee trainingen 2017

18 februari

Eindelijk was het redelijk weer om weer eens foto s te maken. Baila groeit zo ontzettend snel en ze leert ook heel snel. Ze is helemaal gek van de frisbees en heeft haar passie al helemaal gevonden. Ook van mama Nala een paar foto’s laten maken dus een leuke actie collage van moeder en dochter. Baila was deze les helemaal in haar element want haar broertje Ruby was er ook dus naast frisbeeën ook nog lekker gestoeit samen.

7 maart

Vandaag een bezoekje gebracht aan Amber en Ruby om samen frisbee te trainen. Dit heb ik verwerkt in een leuk filmpje! De volgorde is: distance Amber en Nala, pupydistance Amber en Ruby, puppydistance Mariëlle en Baila. Freestyle Mariëlle en Nala, freestyl Amber en Ruby en tot slot freestyle Mariëlle en Baila. Het was een hele leuke middag. Waarbij Ruby en Baila op het laatst hebben leren zwemmen van Nicky en Nala

25 maart

Monique heeft een paar leuke foto’s van ons geschoten. Baila leert inmiddels al goed korte floaters te vangen! Het is een heerlijk snelle dame met een fijne passie en werkvermogen!

15 juli

Amber en Ruby kwamen een middag naar ons. Ook Sheba was bij ons op visite om met elkaar frisbee te kunnen trainen. We hebben foto’s van elkaar gemaakt en dee heb ik verwerkt in een collage. Soms is het bijna niet te zien op de foto’s met welke hond ik bezig ben omdat ze zo klein worden. Vandaar dat de letters van hun namen erbij staan.