Borders Of The Beach

2017:

31 december: 2017 ligt achter ons. Wij hebben het jaar afgesloten op een vakantiepark met zn vijven (yes er mochten 3 honden mee). Hiermee sluit ik gelijk de fotopagina van 2017. Op naar een nieuw mooi jaar waarin we ons C-nestje hopen te verwelkomen en Nala nog een laatste keer mama mag worden. De knappe man die we voor haar hebben uitgezocht is Kenzo. Lees meer over dit koppel op de puppypagina!

13 december: Gelukkig was de weg weer goed begaanbaar, want we moesten vandaag naar Utrecht. Eerst voor de ogentest van Nala die weer helemaal (en nu definitief) vrij is. Daarna hadden Nala en Baila een wandelafspraak met zoon en broer Bo-Yi!

10 december: Sneeuw!!! En niet zo’n klein beetje ook! Wat hebben we een lol gehad (zie foto 2017)!!!

15 november: Een leuke wandeldate vandaag op het strand! We hadden afgesproken met Scooby en Bodhi kwam ook gezellig met zijn baasjes! Een leuk weerzien tussen moeder en zoons en broers en zus!

14 november: Vorige week hebben Baila en ik GG+1 examen gedaan op de hondenschool. Ik had er een lekker gevoel bij en dat klopt! We zijn 1e geworden!

9 november: Met pensioen gaan doen we in stijl! Nicky was vanavond voor het laatst mee naar behendigheid en we deden nog 1x samen examen voor de wisselbeker. Die won ze dus nog een laatste keer!

7 november: Het was alweer veel te lang geleden dat we samen met de BFJ roedel naar het strand zijn geweest. Dat hebben we vandaag dus even goedgemaakt!

4 november: Baila heeft haar showdebuut gemaakt. Tevens dus ook het showdebuut voor Borders Of The Beach. Ruby deed mee in de jeugdklasse reuen en werd 3e met een Uitmuntend. Baila deed mee in de jeugklasse teven en kreeg ook een Uitmuntend. Een resultaat om trots op te zijn dus!

16 t/m 20 oktober: Een gezellig midweekje weg met de familie Pijl. Nicky en Baila waren samen mee en Nala genoot van een logeerpartij bij haar zoon Ruby!

11 oktober: Tijd om Baila kennis te laten maken met de dierentuin. Een gezellig dagje uit samen met Amber en broertje Ruby.

30 september: Samen met Isabeau en Nala en Baila naar de Erkermeder hondendag geweest. Helaas viel het weer niet helemaal mee, maar wel leuke inkopen kunnen doen en de dames konden nog heerlijk even zwemmen op het laatst.

23 september: Frisbeedemo’s gegeven op het dierenfestival in Brielle.

11 t/m 15 september: Ter ere van ons 5jarig huwelijksjubileum zijn we samen met Nala en Baila heerlijk even een midweek naar centerparks de Limburgse peel geweest. Heerlijk om er even tussenuit te zijn en wat uit te rusten en nieuwe energie op te doen!

28 augustus: Hiep hiep hoera ons B-nestje 1 jaar! Op de pagina van het B-nestje staat hun verjaardagscollage. Een extra hoera voor ons eigen meisje Baila! Op de pagina filmpje’s staat het filmpje over haar 1e jaar. Ook de pagina foto 2017 is verder aangevuld.

23 augustus: Baila is bijna jarig en dus was het tijd voor een fotoshoot op het strand. Ook Ruby was erbij om verjaardagsfoto’s te maken. Het was een heerlijke middag!

12 augustus: Ook dit jaar hebben we weer frisbeedemo’s gegeven op de fokveedag in Hellevoetsluis. Het was weer een geslaagde dag!

9 augustus: Vandaag ben ik met Nala en Baila een keer naar Amber en Ruby toegegaan in Obdam. We hebben een hele gezellige middag gehad met elkaar en ook nog een paar gave foto’s gemaakt.

22 juli: Hoog tijd voor een bezoekje aan Nicky haar moeder Nickia en zusje Zana. Het was weer heerlijk om met elkaar te wandelen aan het Veerse meer!

15 juli: Bezoek van Amber en Ruby. Ook Sheba was bij ons voor een dagje. We hebben heerlijk gefrisbeed en ondertussen heel wat gave foto’s geschoten. Daarna nog even van het strand genoten!

1 juli: De reünies werden wel erg leuk gevonden daarom hadden we vandaag een kennelwandeling georganiseerd voor wie zin had om elkaar te moeten. Het was een geslaagde dag waarin we 4 pups van het A-nest (de volgende dag 2 jaar) en 4 pups van het B-nest bij elkaar hadden.

27 juni: Ik had voor onze vakantie al examen gedaan, maar de rest van de groep vorige week pas. Vandaag was de uitslag. Voor deze gehoorzaamheidscursus hebben we een diploma gehaald met 120 (van de 125) punten en een 1e prijs!

10 t/m 24 juni: We hebben genoten van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. Nala en haar zusje Violet waren met ons mee en Nicky en Baila hadden elk een fijn logeeradres.

3 juni: Vandaag meegedaan aan een frisbeewedstrijd. Baila in de puppyklasse en Nala in de toss en fetch only haalde de 25e plaats.

27 mei: We waren weer terug gevraagd na de leuke dag van vorig jaar door kinderboerderij de Boezemvriend voor frisbeedemo’s. Ook dit jaar was het weer erg leuk en gezellig, maar wel heel erg warm.

20 mei: EDF was weer gevraagd door het dierenziekenhuis in Rotterdam om frisbeedemo’s te geven. Het was weer een erg gezellige dag.

6 mei: Vandaag meegedaan aan een frisbeewedstrijd. Baila in de puppyklasse en Nala in de advanced en Nicky in de pairs beiden de 1e plaats!

1 mei: Vanavond kwamen Monique en Lenie met Violet en haar nestje en Finnie en Feniks op visite voor een bezoekje aan het strand. Het was zoals altijd weer dolle pret!

25 april: Baila is helemaal gek van de BFJ puppy’s. Ze kan er heerlijk mee spelen. Vandaag was de laatste keer dat ze in de tuin kon spelen en na veel filmpjes maken heb ik vandaag een keer foto’s gemaakt.

8 april: Baila heeft inmiddels het watervirus van haar moeder ook te pakken. Zwemmen en de wubba aporteren is helemaal leuk! (Zie foto 2017).

28 maart: Baila haar 2e gehoorzaamheidscurus zit er alweer op en dit hebben we afgesloten met een examen. Ze is momenteel een beetje puber dus het ging niet helemaal soepel, maar toch is ze nog 3e geworden van haar klas.

25 maart: Monique heeft een paar leuke foto’s gemaakt van Baila tijdens de frisbeetraining.

18 maart: Samen met neefje Guinness een strandwandeling gemaakt, heerlijk even uitwaaien.

13 maart: Even heerlijk met de hondjes het strand op, met camera dit keer en wat mooie plaatjes geschoten.

7 maart: Met de hondjes een bezoekje gebracht aan Ruby om een keer daar een frisbeetraining te doen. Een paar foto’s gemaakt, maar we hebben vooral veel gefilmd. Dit is verwerkt in een filmpje van Nala met haar 2 gekke rode frisbeepuppy’s.

4 maart: Vandaag was het dan eindelijk zover de puppyreünie van het B-nestje. Het hele nest was compleet inclusief mama Nala en papa Mellow. Het was een hele gezellige en zeer geslaagde middag!

3 maart: Wat een geluk had ik dat ik vandaag nog vrij was. Zomaar onverwachts bezoek van Skylar (BOTB Awsome Red Star) en haar vriendje Luke en hun baasjes. Samen met mama Nala en Baila een heerlijke wandeling gemaakt op het strand.

22 februari: Nikita is alweer 15 jaar geworden afgelopen december, dit keer was Baila mee omdat Nikita niet alleen Nicky haar oma is, maar ook Baila haar overgrootoma. Een heerlijke wandeling gemaakt bij hun in het natuurgebied.

18 februari: Weer een heerlijke training op EDF. Uiteraard wat foto’s geschoten van Baila, ze groeit zo hard! Ook enkele gave foto’s van mama genomen.

10 februari: Joepie zelfs aan de kust lag een beetje sneeuw, Zelfs al was het pikdonker, ik moest er een paar foto’s van maken (zie foto 2017).

25 januari: Vandaag een bezoekje met mama Nala en Baila gebracht aan Bo-Yi (BOTB Boost Of Energy). We hebben heerlijk gewandeld bij een zandvlakte in Utrecht.

15 januari: Dit weekend is Sheba (BOTB At Sunset) bij ons te logeren, reden om met de camera naar buiten te gaan! (Zie foto 2017).

11 januari: Visite van Ruby (Borders Of The Beach Believe A Dream) en heerlijk weer, dus reden voor wat lol op het strand met elkaar!