Borders Of The Beach

Behendigheid Baila


2018:

8 januari was onze allereerste officiele les. Baila had weer heel veel zin om na de winterstop aan de slag te gaan! Het was niet helemaal voor het eerst want ze was al wel eens meegeweest met mama en Nicky en dan mocht ze een enkel keertje wel eens proberen. Maar nu gaan we voor het echt en er samen iedere week van genieten! Het is nog wel winter dus we trainen nog niet op het grote veld met de grote hindernissen!

April: Inmiddels is de winter voorbij en het grote veld weer goed begaanbaar. Volop aan de bak dus met de echte grote hindernissen en wat vind ze het leuk! Iedere donderdagavond genieten we samen!

24 mei: De eerste keer examen en wat deed Baila het goed. We werden gewoon gelijk eerste en mochten de wisselbeker mee naar huis nemen!

2019:

Baila heeft ontzettend veel lol inde behendigheid en het is dan ook iedere week samen een uurtje genieten van elkaar. Baila wordt steeds beheerster en is meestal foutloos. Soms gaan we iets te snel en dan gaan we wel fouten maken. Helaas heb ik niemand om foto’s te maken met mijn camera. Met een telefoon is niet zo’n succes. Consequent trainen loont want op 4 April wonnen we de wisselbeker en ik dacht die de keer daarna op 16 mei in te moeten leveren, maar toen won ze hem gewoon weer. Vandaar bijna 2 dezefde foto’s ;). Mama Nala won namelijk beide keren ook!

Momenteel liggen we er vanwege haar nestje even uit. In het najaar zal het ook te donker zijn voor foto’s. Hopelijk kunnen we volgend jaar een keer iemand meenemen om foto’s van ons te maken.