Borders Of The Beach

Dogfrisbee trainingen


Regelmatig trainen we bij Endless Dog Fun of privé. Uiteraard zijn er door de jaren heen al heel wat foto’s geschoten, maar iedere keer verzin je wel weer iets nieuws, dus zo blijf je bezig. Op deze pagina een overzicht van de meest recente trainingsfoto’s (2014), voor eerdere jaren zie de links:

2008    2009    2010    2011    2012    2013    2014/2015    2016    2017

24 maart

Nala is loops en zal weer gedekt gaan worden. Vandaag nog even genoten van het samen frisbeeën. Voorlopig zit dat er dus niet meer in!

14 april

Baila is al even geen pup en jonge hond meer. Inmiddels zijn haar heupen en ellebogen ook getest dus trainen we volop voor het echte werk. Ze pakt alles heel snel en veilig op. Het is zo heerlijk om met haar te werken! Tijd voor wat actie foto’s dus!

10 november 2018

Kleine hondjes worden groot. Daarom vandaag les gegeven aan, maar ook gelijk foto’s gemaakt van Link. Zelf ook even heerlijk met dit kereltje gewerkt.

9 maart

Tijd voor weer een frisbeetraining. Helaas is Isabeau op dit moment niet in staat om te freestylen met Link, dus zal ik voorlopig met hem trainen. Hij is inmiddels al weer wat ouder dus voorzichtig beginnen we nu ook met korte floaters en kleine afstanden. Nicky doet het allemaal ook nog fantastisch op haar oude dag, Nala blijft haarzelf de ene keer heeft ze meer zin dan de andere keer. En Baila die gaat er vol voor. Met haar moet ik veel verder kunnen komen. Daarom ook besloten dat dit één van de laatste les geef dagen op EDF was, ik wil zelf op zoek om les te gaan volgen met Baila.