Borders Of The Beach

25 januari 2017, op visite bij Bo-Yi (BOTB Boost Of Energy) en zijn baasjes in Utrecht. Broer en zus waren blij om elkaar weer te zien en mama Nala genoot vooral van de wandeling op de zandvlakte en alle aandacht die ze kreeg.

BOTB bezoekjes

Het is altijd fijn als we bezoek krijgen van één van de BOTB hondjes met hun baasjes. Maar soms spreken we ook wel eens af om op visite te gaan bij de BOTB hondjes thuis. Uiteraard gaat dan ook zeker het fototoestel mee!

9 augustus 2017, vandaag brachten we een bezoekje aan Amber en Ruby die in Obdam waren. We moesten eerst even wat frisbee oefenen voor de komende demo, maar daarna was het tijd om in een mooi natuurgebied nog even te zwemmen. Tot ik een mooie omgevallen boom zag waar we de hondjes op hebben laten poseren. Ik ging met heel wat foto’s om uit te zoeken naar huis na een geslaagde middag.

13 december 2017, Nala moest nog 1x een ogentest omdat de vorige is verlopen. We zijn dit keer naar Utrecht gegaan en na het bezoekje aan de oogarts doorgereden naar Bo-Yi. Broer en zus (Baila was ook mee) genoten weer erg van elkaar! Helaas was het door de vele sneeuw die er nog lag erg nat en vies dus mooie foto’s konden er helaas niet gemaakt worden! Maar ze hadden lol en dat is het belangrijkste!

14 maart 2018, Baila is inmiddels oud genoeg voor de gezondheidstesten en vandaag waren we in Utrecht voor de ogentest. Uiteraard brachten we dus ook een bezoek aan zoon en broertje Bo-Yi, want Nala was ook mee. Wat hebben we genoten van een schitterende wandeling in de bossen van Lage Vuurse. En wat is Bo-Yi een schitterende knul aan het worden! Het is ook heerlijk om te merken hoe blij de hondjes zijn als ze mij weer zien!

8 juni 2019, Caylee en haar baasjes zouden ons komen supporteren op de frisbeewedstrijd. Maar die ging helaas niet door vanwege een zeer gevraarlijke wind. Maar omdat we vlakbij het huis van Caylee waren gingen we daar op visite. Caylee en Link (nest broer en zus) hebben heerlijk met elkaar gespeeld en Nala en Baila en Nicky vonden het ook heel gezellig!

3 april 2019, Baila haar ogentest moest weer opnieuw (moet jaarlijks). En uiteraard brengen we dan ook en bezoekje aan broer Bo-Yi! Lekker even dollen met elkaar!

12 december 2019, We waren weer in Utrecht voor Link zijn ogentest. We zijn dit keer heerlijk wezen wandelen in het Lage Vuursche Bos. Het was genieten met elkaar. De halfbroers Link en Bo-Yi waren op het laatst helemaal gek met elkaar dat was super leuk om te zien! Weer een dag om genietend op terug te kijken!