Borders Of The Beach

Frisbee trainingen 2016

30 april

Nala is helemaal in topvorm en dat heeft een paar prachtige plaatjes opgeleverd! Nicky begint nu echt ouder te worden en dus een flinke stap terug genomen. Ze kan nog enkele vaults, maar veel lager dan ze vroeger kon en een flip springt ze ook nog keurig. Maar we genieten er nog van samen! Het samenwerken tussen Nicky en Candy in de duo pairs is helemaal mooi om te zien! Ik heb de foto’s dit keer in een filmpje verwerkt met vrolijke muziek erbij!

16 juli

Na de dekkingen heeft Nala helemaal geen behoefte meer om te frisbeeën en dit doe ik dus ook niet meer. We hebben wel nog een demo staan in augustus en daarom mocht ik van mn oom en tante Sheba (haar dochter) lenen. Uiteraard moet er voor een demo eerst geoefend worden. Wat een natuurtalentje is Sheba! Binnenkort gaat ze samen met haar baasje Reinier les krijgen van mij!

5 november en 3 december

Wat heerlijk om weer met een eigen puppy te trainen! Maar wat is Baila nog ondeugend. Aan de andere kant ook wel weer leuk natuurlijk ze heeft hopenlijk nog een heel leven lang om haar best te doen. Toch leert ze snel en pakt ze dingen snel op!