Borders Of The Beach

2016:

31 december: Het jaar is alweer voorbij gevlogen. Het is een mooi jaar geweest met en voor de hondjes.                      Wat zijn we blij met onze uitbreiding van de roedel Nala haar dochter Baila. Op de pagina                      foto 2016 zijn nog enkele foto’s toegevoegd. Op naar 2017!

21 en 28 december: Baila geniet enrom van de wekelijkse bezoekjes aan het BFJ U-nestje. Nicky en Nala                               ook. (Zie puppy’s socialiseren).

14 december: Tijd om de BFJpuppy’s te knuffelen, maar eerst hebben we een wandeling gemaakt met de                      hele roedel van 8 stuks!!!

3 december: Een heerlijke frisbeetraining en wat foto’s geschoten van de kleine Baila.

30 november: Ons jaarlijkse uitje met de (puppy)zusjes Nala en Violet naar de intratuin.
                     Voordat we daar naartoe gingen, hebben we eerst bij Borders For Joy puppy’s geknuffeld.

17 & 22 november: Even een paar minuutjes rennen op het strand. Als Borders Of The Beach pup moet ze                              natuurlijk wel van het strand gaan houden! De camera was uiteraard mee!

5 november: Tijd voor een frisbeetraining! Voor Baila haar eerste keer les op EDF!

30 oktober: De laatste man (Skip) is ook uitgevlogen en Bodhi is na een logeerpartijtje van 2 nachten ook                   weer terug naar zijn baasjes. Nu is Baila echt alleen zonder broers en kunnen we ons gaan                   richten op haar alleen. (Op de fotopagina van 2016 enkele foto’s van de logeerpartij).

15 oktober: EDF bestaat 10 jaar en dat hebben we gevierd met de Endless Frisbee Games                   (frisbeewedstrijd) een zeer geslaagde dag waar ik met Sheba (Dochter uit Nala haar 1e nest)                   zelfs nog in de prijzen ben gevallen! Foto’s en verslag volgen binnenkort!

28 augustus: pups geboren!!!! Eindelijk was vandaag de dag dat de pups geboren werden. Het rommelde                     al de hele week, maar nu zette het door. Helaas redde ze het niet op eigen kracht en had ze                     ondersteuning nodig van de dierenarts dus is ze in de dierenkliniek bevallen (wel op de                     natuurlijke manier). We zijn super trots op Nala en Mellow hun 6 zonen (5 zwart-wit, 1 ee-                     red) en hun enige dochter (ee-red). Zij zal bij ons blijven wonen!

14 augustus: Weer demo’s mogen geven op de Fokveedag in Hellevoetsluis. Omdat Nala hoogzwanger is en                     niet mee kan doen mocht ik haar dochter Sheba meenemen en wat gingen we lekker samen!                     Ook met Nicky en Nicky en Candy heerlijk gespeeld!

30 juli: een geslaagde puzzel en snuffel workshop waar de zwangere Nala ook goed aan mee kon doen!

27 juli: Na 4,5 week in spanning wachten, Nala observeren en het vermoeden krijgen dat ze drachtig is was           vandaag de echo. Nala is inderdaad drachtig dus rond 27 augustus verwachten we een nestje pups!

16 juli: Een frisbeetraining met Sheba vandaag omdat ze binnenkort meegaat naar een demo!

2 juli: Hiep hiep hoera het A-nestje viert vandaag hun 1e verjaardag! Gefeliciteerd Sheba, Skye, Mara,          Skylar, Sky en Koda!

24 en 25 juni: Nala werd tijdens de vakantie loops en daarom iets eerder naar huis voor de dekkingen. 2                      mooie liefdesdagen gehad met 2 mooie koppelingen. Nu is het duimen!!!

11 t/m 24 juni: Heerlijk op vakantie geweest naar Oostenrijk en de hondjes waren mee!

28 mei: een gezellige dag gehad met EDF op kinderboerderij de Boezemvriend in Oud Beijderland. 3            fantastische dogfrisbeedemo’s gegeven!

14 mei: We waren gevraagd om met EDF een dogfrisbee demo te geven op de paardenmarkt in Heenvliet!

11 mei: Het was tijd voor een bezoekje aan Zeeland aan Nicky’s moeder Nickia en halfzusje Zana en hun            baasjes Het was een hele gezellige middag en we hebben heerlijk gewandeld en in het water            gespetterd bij het Veerse meer!

4 mei: Goed nieuws! Vandaag zijn we weer naar dierenarts Annemarie Verbruggen geweest voor de           jaarlijkse ogentest en dit keer ook extra glaucoom erbij! Nals is weer helemaal vrij! Nu zijn alle           testen gedaan en is ze er klaar voor om weer mama te mogen worden! Er zijn nog plekjes vrij op de           wachtlijst dus neem gerust contact op!

4 mei: Feniks heeft een paar dagen bij ons gelogeerd, uiteraard moesten ze poseren voor een paar leuke           kiekjes (foto 2016)

30 april: Een heerlijke middag op het EDF veld gehad, de foto’s heb ik dit keer verwerkt in een filmpje.

30 maart: Nala haar zusje Violet kwam een paar dagen logeren (foto 2016). Die werd vandaag weer                opgehaald en we hebben gelijk een heerlijke wandeling op het strand gemaakt!

19 maart: We hadden weer een keer ingeschreven voor een show. En niet zomaar na een dagje shoppen                naar huis gekomen. Nala haalde namelijk een 3e plaats met UITMUNTEND! Daar sluiten we mooi                haar showcarriere mee af!

3 februari: Post van de Raad van Beheer! De uitslag van de officiele ED foto’s die we op 12 januari in                dierenkliniek Sleeuwijk hebben laten maken! ED links en rechts volledig vrij!!!

2 februari: Vandaag had Nala een date met haar vriendje Mellow, al van pup af aan zijn die 2 gek op elkaar                 en ze zijn nog steeds net zo verliefd! We hebben mooie foto’s van het tweetal gemaakt. Als                 Nala eind juni/begin juli loops wordt zal ze gedekt worden door Mellow.
                Zie pagina puppy’s voor meer informatie!

19 januari: Vandaag kwam er visite voor een gezellige strandwandeling. Het weer was helaas niet erg mooi                 en soms wat regenachtig, maar de hondjes hebben heerlijk gerend!

9 januari: We zijn het jaar fantastisch begonnen met een geweldige puppyreünie van ons A-nestje! Ze zijn               inmiddels alweer 6 maanden oud! Sheba, Skye, Mara, Skylar, Sky en Koda waren er allezes samen               met hun baasjes. Skye haar vriendje Stitch en Sky zijn vriendin Fantasia waren er ook. Nala haar               zus Violet en vriendin Feniks hebben ook meegewandeld met hun vrouwtje dus het was een hele               gezellige dolle border collie boel op het strand! We hebben ervan genoten! En wat lijken ze stuk               voor stuk allemaal op mama! Zie pagina reünie voor foto’s!