Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2015:

18 april, Discdogathon, skyhoundz, Nicky: experts team DA, 26e plaats.
                                                                     Bulls eye, 19e plaats
                                                                     freestyle, 23e plaats

                                              Nala: experts team DA 27e plaats
                                                                   bulls eye, 33e plaats
                                                                      spotlanding, 21e plaats
                                                                  freestyle, 19e plaats
                                                                   time trial, 18e plaats

25 april, Amazing Frisbee Cup, UFO, Nicky openklasse, 28e plaats

30 mei, Dogdartbee, geen format, gekomen tot de 2e voorronde (en een persoonlijk record in de 1e ronde)

                                                     


Verslagen en foto’s:

Dogdartbee: Voor ons de eerste keer in Sluis. Nala was mee voor de support aangezien die met haar zwangerschap niet mee kon doen. Nicky deed mee aan de dartbee wedstrijd en in onze eerste voorronde hebben we voor ons samen een persoonlijk record neergezet van 160 punten. Helaas ging de 2e voorronde niet zo lekker. Daarna mocht Nala wat balans en coördinatie oefeningen doen dit vond ze erg leuk! Vervolgens werden we gevraagd door de organisatie of we een freestyle demo wilden geven. Uhm ja natuurlijk maar aangezien we op een distance wedstrijd rekenden hadden we geen vaultkleren en freestyle frisbees meegenomen. Ik mocht het vaultvest van Jan lenen en Bas had wel freestyle frisbees mee. Al met al was het een hele leuke dag!

Amazing Frisbee Cup: Ik had ingeschreven met Nicky en Nala allebei, maar aangezien Nala vorige week de dag na de wedstrijd besloot loops te worden kon ze niet meedoen. Nicky heeft er wel van genoten om een dagje met mij alleen op stap te zijn We hebben ons beste beentje dna ook voor gezet en 2 hele goede freestyle rondes gelopen. Onze distance ging weer gewoon op onze manier, maar agh we hebben ervan genoten en lol gehad dat is het belangrijkste! Uiteindelijk zijn we 28ste geworden van de 36!

Discdogathon: We hadden er weer zin in. Nicky en Nala had ik beide ingeschreven. Met Nala op alle onderdelen. Het freestylen blijft toch wel het leukste, maar ook de distance spellen gingen goed bij haar. Behalve de team distance met Monique daar ving ze niks. Bij de time trial verbaasde ze mij door 2 worpen over de 20 meter te vangen in één keer. We kunnen het wel langzaam groeien we vooruit! Nicky had ik alleen op team DA ingeschreven wat ik samen met Peter deed en op de bulls eye aangezien de distance spellen met 1 frisbee niet echt ons ding zijn. We hebben er weer van genoten en het was een hele gezellige dag!