Borders Of The Beach

Strandwandelingen in 2015

5 januari, Candy, Violet en Finnie kwamen logeren, we hebben eerst een wandeling op het strand gemaakt. Uiteraard ook even poseren voor de camera!

7 februari, Nala’s vriendje Mellow kwam gezellig op visite. We hebben heerlijk op het strand gelopen en Nala en Mellow hebben heel hard gerend samen, gespeeld en geposeerd.

23 februari, Nala is een echte allemansvriend, maar ze heeft wel een paar favorieten. Dreamer is daar eentje van dus dikke pret toen hij kwam logeren. Ook nog eens mooi weer, dat betekende een strandwandeling met fototoestel!

10 juli, Candy, Violet en Dreamer kwamen op visite en we hebben een heerlijke strandwandeling gemaakt. Het was weer lekker uitwaaien en dollen met elkaar. Nicky en Candy blijven dikke maatjes van elkaar en liggen altijd dicht bij elkaar en vandaag zelfs spontaan met hun pootjes in elkaar verstrengeld!

20 oktober, Nala was vandaag jarig en om haar 3e verjaardag ee feestelijke dag te laten zijn hebben we een strandwandeling gemaakt! Samen met haar groote soulmate Nicky en de vriendinnen Candy en Feniks die bij ons logeerden!