Borders Of The Beach

Nieuws uit 2015:

28 december: Een leuk middagje weg naar bejaardentehuis Bernissesteijn. Monique was gevraagd om de                     pups daar te knuffelen, maar ook op het podium wat leuks te doen en dat was mijn taak                     samen met Nala, Violet en Feniks!

21 december: Het BFJ S-nestje kwam samen met hun mama Violet, zusje van Nala op visite. We zijn naar                      het strand geweest en daarna hebben we traditie getrouw foto’s gemaakt in de intratuin ‘s-                      Gravenzande van de zusjes samen.

18 december: De laatste uitskag van de DNA swab die ik ingestuurd had naar het laboratorium is binnen.                     Ik wilde laten testen op IGS en ook gelijk TNS, CL en CEA mee laten testen (ze was hierdoor                     vrij door ouders, maar nu hebben we er bewijs van). Joepie ze is ook daadwerkelijk vrij van                     alle vier!

5 december: Eindelijk weer eens het fototoestel mee naar frisbee training. Sheba logeerde bij ons dus die                    heeft ook meegetraind!

2 december: Een heerlijk dagje uit met alleen Nala. Samen met Monique en Feniks zijn we naar                    Ouwehands dierenpark geweest, waar we Aoife en Tjeerd troffen met Ború en (oma) Nikita.                    Het was een heerlijke dag!

12 november: met 56 sec en foutloos wist Nala weer de wisselbeker te winnen bij de behendigheid. Dit is                       de 4e keer dus we mogen hem nu houden! Voor ons is ze een kampioen!!!

14 februari: Nicky was gevraagd door Lianne Meulstee van Mara en Co om naar haar fotostudio te komen                   om foto’s te maken voor de border collie kalender. Nala is ook meegegaan om ook gelijk een                   fotoshoot van de beide dames te doen. Ze zijn erg leuk geworden! En we zijn benieuwd naar                   de kalender! (Zie foto’s 2015)

7 februari: Nala’s grote vriend Mellow kwam op visite en ze hebben samen heerlijk gerend en gespeeld op                 het strand!

5 t/m 9 januari: Een heel vol huis! Candy, Violet en Finnie kwamen logeren. Nala vond het heerlijk om te                         spelen met haar zus Violet. Ook puppynichtje Finnie was favoriet en ze hebben heel wat                         uren plezier gehad. Nicky vond het allemaal prima, maar waardeerde de rust weer toen ze                         weer samen met Nala was. (Zie foto 2015)

7 november: Vandaag is Candy weer terug gegeaan na een paar weken bij ons te hebben gelogeerd. Nala                    logeerde vanaf donderdag in Spijkenisse omdat ik heen en weer naar mn werk moest vanaf de                    bevalling van haar zus Violet. De rust is nu weergekeerd in huis alle logé hondjes zijn weg.                    Zie pagina foto 2015 voor wat leuke foto’s. Daar zijn ook foto’s toegevoegd van Nala met haar                    zoon Sky die een bezoek aan ons bracht en dochter Sheba die we terug zagen op een                    familiedag!

20 oktober: Nala is jarig en dus een heerlijke strandwandeling gemaakt samen met onze logé honden                  Candy en Feniks!

8 oktober: We waren in vorm vorige week! Beide hondjes hebben foutloos en het snelst van hun                 behendigheidsgroep gelopen dus de wisselbekers staan voorlopig weer 5 weken op de kast te                 pronken!

7 oktober: Heerlijk een dagje op stap met de meiden. Eerst met de hele BOF roedel lekker bij hun paarden                 op het veld lol gehad en daarna een wandeling met de hele BFJ roedel gemaakt! (Zie                 groepswandelingen)

26 september: Heerlijk dagje uit voor een frisbee demo op het Hayday festival in Pernis!

27 augustus: De laatste dag dat het nest nog helemaal compleet is. Vanaf morgen gaet de eerste                    uitvliegen en zullen ze komende weken allemaal gaan. Vanaf nu dus ook geen wekelijkse                    update meer! We hebben er nog een spetterende dag van gemaakt met een bezoekje aan het                    strand waar we zelfs gespot werden door de plaatselijk nieuwssite!

8 augustus: We deden mee met de dogfrisbee demo’s van EDF op de fokveedag in Hellevoetsluis. De pups                   waren ook mee voor socialisatie en Nala kon alweer een beetje meedoen! Nicky was heerlijk in                   vorm en was genieten om mee te werken!

11 juli: Na alle drukte van de afgelopen week even wat aandacht voor Nicky alleen en ze genoot weer op de           puzzel en snuffel workshop!

2 juli: Op één van de heetste dagen van de week (of het jaar) besloot Nala te gaan bevallen. Ze heeft 4          prachtige dochters en 2 bijzondere zonen op de wereld gezet! Nog 2 teven en 1 reu zoeken een          gouden mandje!

27 juni: Onze laatste kraamspulletjes voor Nala hebben we opgehaald in Spijkenisse. We hebben leuke               foto’s gemaakt van Nala en haar zusje Violet. Nala is inmiddels 8 weken drachtig dus het wordt nu            afwachten op de geboorte. Zie voor een overzicht: de dracht van Nala.

30 mei: We zijn samen met Monique, Disney en Violet naar Sluis gegaan om daar aan de dogdartbee                     wedstrijd van frisbee fun Sluis mee te doen. Het was een erg gezellige dag. Uiteraard heeft alleen              Nicky aan de frisbeewedstrijd meegedaan en we zijn tot de 2e voorronde gekomen. Nala was mee              voor de gezelligheid en heeft ook de balans en coördinatie workshop meegedaan. We werden zelfs             nog gevraagd of we een freestyle demo wilden geven en dat hebben we ook gedaan!

28 mei: We hebben lang niks met de hondjes gedaan. Nouja Nala heeft praktisch bijna niks gedaan (die              had er ook een behoefte aan) en voor Nicky ging alles gewoon door met trainingen. Ons gevoel was            zeer positief over Nala en dat bleek niet voor niks, want vandaag was de echo en Nala is drachtig!!!

28,29, 30 april & 1 mei: Nala heeft 4 fantastische dagen gehad samen met Growlith. Alle dagen kwam er                                   een mooie spontane dekking met een mooie koppeling daarna. Nu wordt het                                   duimen. Eind mei zullen we de echo laten doen om te kijken of ze drachtig is. We                                   verwachten de pups rond 1 juli. Er is nog plaats op de wachtlijst dus bij interesse                                   neem gerust contact op! Zie pagina puppy’s

27 april: met Nicky, Nala en Finnie meegedaan aan de frisbee demo’s van EDF in Stad aan het Haringvliet.

25 april: meegedaan met Nicky (Nala kon niet mee vanwege de loopsheid) aan de frisbee wedstrijd Amazing             frisbee Cup in Waalre

18 april: meegedaan met Nicky en Nala aan de frisbee wedstrijd Discdogathon in België

11april: reünie van het BFJ R-nestje. Leuk om de neefjes en nichtjes van Nicky en Nala terug te zien. Ook             erg leuk om te zien dat Rakker twee druppels water Nala is, maar dan in mannelijke vorm!

6 april: weer een workshop Balans en coördinatie gedaan

31 maart: Tijd om de update weer online te zetten. We hebben alweer wat leuke dingen gedaan dit jaar.                Ook hebben we nog wat dingen op de planning staan. We gaan nog aan twee frisbee wedstrijden                meedoen. Daarna verwachten we Nala haar loopsheid zo eind april/begin mei en gaan er                spannende tijden aanbreken! We hebben nog plek op de wachtlijst dus bij interesse neem dan                contact met ons op: bordersofthebeach @ great-love-magic.nl of 06-42496487

7 maart: Eindelijk mochten Nicky en Nala met de puppy’s bij de BOF kennel spelen. De afgelopen weken              mochten ze wel snuffelen en even kijken bij de werpkist, maar ze waren nog te klein om te spelen,              vandaag konden ze buiten spelen en daar hebben ze weer wat van genoten! Nog een paar              maanden, dan hebben wij ook van die heerlijke puppy’s!!!

21 t/m 25 februari: Een paar gezellige dagen gehad met Dreamer. Nala vond het geweldig om weer een                              vriendje zo lang voor haarzelf te hebben! We hebben een strandwandeling gemaakt en                              nog veel meer leuke dingen gedaan!

19 februari: Op de hondenschool hebben we vorige week weer behendigheid examen gedaan. Dit keer                   moest Nala de wisselbeker inleveren, maar Nicky was met 46 sec. en foutloos wel de beste van                   haar groep, dus die heeft wel de wisselbeker. Op Nala haar pagina staat een filmpje hoe zij                   het nu doet.