Borders Of The Beach

Week 3

Wat een heftige en emotionele week hebben we achter de rug. Het liep een beetje anders dan verwacht, maar het komt allemaal goed. Ik heb er het volste vertrouwen in!

 woensdag begon als leuke dag gezellig met puppyvisite. Aan het einde van de middag terwijl er nog puppyvisite was (waar hoogstwaarschijnlijk de ee-red man naartoe gaat/zou gaan) ging Nala haar kids voeden. Ze kon niet helemaal lekker liggen dus ik wilde haar helpen. Terwijl ik met mn hand in de werpkist wil gaan leunen loopt de ee-red man onder mijn hand door op hetzelfde moment dat ik er met mijn gewicht op leun. Zijn linkerachterpootje zat onder mijn hand en hij gaf een flinke gil (ik dacht ook krak te horen) en hij wilde het direct niet meer belasten. We dachten even aankijken maar al vrij snel zei ik tegen Stefan ik ga naar de dierenarts. Daar aangekomen konden we hele slechte fotos maken (door zijn pijn) maar zelfs op de slechte foto leek er wel een breukje te zien. Donderdagmorgen had de dierenarts die mij woensdag hielp overleg met de baas van de kliniek en mocht ik ‘s-middags terug komen en heeft hij een roesje gehad zodat ze betere fotos konden nemen. Inderdaad een breukje maar het ziet er redelijk gunstig uit alles staat namelijk wel mooi recht! Dus hij zal nu moeten rusten, rusten en rusten (een spalkje is niet te doen en opereren ook niet want ze kunnen er wel een plaatje opzetten maar door de snelle groei zal dat volgende week alweer te klein zijn). En door dingen eraan te doen maken we het waarschijnlijk nog erger ipv beter. Dus hij ligt nu in de curverbak. Wel in de werpkist om wel contact te houden met zijn broers en zus. En ik zal hem ook af en toe wel helpen om erbij te zijn of een rustige pup bij hem in de bak leggen. De mensen die mij goed kennen weten hoe vreselijk ik dit vind en hoe schuldig ik me voel. Ook al schrijft iedereen lieve berichtjes dat ik er egt niets aan kon doen! Het is gewoon een vervelend ongelukje. Maar iedereen die mij ook goed kent weet dat ik mij voor de volle 100% zal inzetten om hem te helpen en dan ook ALLES zal doen wat hij nodig heeft.

Zo liep de week dus een beetje anders, maar nu kan ik er ook weer intens van genieten. Je ziet ze met de dag meer hondje worden!

Dit worden de stamboomnamen van de pups uit ons B-nestje.

Onze dame (die bij ons zal blijven) gaat heten: Borders Of The Beach Be Our Sunshine.

Voor de mannen hebben we de volgende namen ingestuurd:
Believe A Dream
Big Surprise
Be Brave
Behind The Sea
Born To Love
Boost Of Energy
De man die de laatste naam krijgt is nog op zoek naar een baasje.

Pup 2, reutje, rood bandje, 340 - 500 - 670 - 820 gram

Pup 3, reutje, zilver bandje, 340 - 520 - 670 - 830 gram

Pup 1, reutje, lichtblauw bandje, 375 - 510 - 670 - 800 gram

Pup 6, reutje, geel bandje, 330 - 520 - 690 - 840 gram

Pup 4, teefje, roze bandje, 295 - 480 - 630 - 760 gram

Pup 7, reutje, donkerblauw bandje, 320 - 480 - 630 - 810 gram

Tot volgende week!

Pup 5, reutje, groen bandje, 330 - 490 - 640 - 830 gram