Borders Of The Beach

Mellow

Volledige naam: Borders For Joy Miracle Of My Life

Mellow ken ik vanaf het moment dat hij geboren is, want hij is namelijk in mijn handen ter wereld gekomen. Voor mij is hij dus heel bijzonder, mede ook doordat ik een ontzettend sterke band met zijn vader Simba had. Toen Nala Mellow voor het eerst zag (ze waren toen nog beide puppy’s) was ook zij direct verliefd. En de beslissing was snel genomen, Mellow wordt een partner van Nala! Ze zijn van jongs af aan ontzettend verliefd op elkaar en dit is prachtig om te zien!


Mellow is geboren op 25 april 2012 uit moeder Disney (Borders For Joy Circl Of Life Disney) en vader Simba (Kuhaylan’s Oz - Palm Beach Special - U). Zijn moeder is zwart-wit en zijn vader donker ee-red.

Naast een fantastisch sociaal en vriendelijk karakter beschikt Mellow ook over een fijne “Will to please,” Hij wil graag voor je werken en frisbee is zijn favoriet. Wordt hij bang dat je hem vergeet haalt hij wel zelf zijn frisbees uit de kast en brengt ze bij je: kom je nu werken??? Ook behendigheid vind hij super leuk om te doen. Als het maar werken is dan is het goed! Een enkele keer loopt hij met één van zijn baasjes een frisbeewedstrijd en vorig jaar april waren wij nog getuige dat hij samen met baas Casper 2e werd in de distance! Kortom is het gewoon een heerlijke knul waar je direct verliefd op wordt! Voor meer informatie over hem zie zijn website: http://miracleofmylifemellow.jimdo.com/