Borders Of The Beach

Behaalde resultaten 2014:

17 mei, NK dogdartbee, geen format. Alleen met Nala gespeeld en gekomen tot de 2e voorronde.

14 juni , Mitch Challenge Freestyle Cup, NDDF, Nicky: gevorderden klasse, 4e plaats.

                                                                        Nala: Toss en Fetch only dames 6e plaats

                                                             Dreamer: junioren klasse, 3e prijs

29 juni, The Bouncerscup, USDDN, Nicky Hoofdklasse, 16e plaats

                                                         Nala gevorderden klasse 15e plaats


Verslagen en foto’s:

BouncersCup: Het weer was goed dus het beloofde een heerlijke dag te worden. Nala was als eerste aan de beurt en dit keer mocht zij haar debuut maken in de freestyle. Vanwege mijn ervaring in de gevorderden klasse. Ik was zeer benieuwd hoe ze het zou doen, maar ze deed het fantastisch met een heel hoog catchratio! Daarna moest ik 2x snel achter elkaar waardoor de distance met Nala niet helemaal liep zoals we kunnen, maar ik moest me snel klaarmaken voor Nicky haar eerste freestyle ronde en dit keer in de hoofdklasse. Dat vond ik wel spannend aangezien het voor ons beide de eerste keer was in de hoogste klasse. Het ging niet zo geweldig goed, maar veel belangrijker Nicky had er super veel lol in! Daarna distance met Nicky en tot tegenstelling van alle andere wedstrijden tot nu toe ging deze fantastisch! 5 worpen en 5x gevangen! Een top prestatie voor Nicky en mij! Daarna de 2e ronde freestyle met Nala en ook deze ging weer geweldig! Weer bleek wat voor heerlijk hondje ze is om mee te werken. Tot slot sloten Nicky en ik de dag voor ons af met een heerlijke 2e ronde freestyle! Nala is deze dag 15 geworden van de 21 deelnemers in de klasse en Nicky 16e van de 26 deelnemers.

Mitch Challenge Freestyle Cup: Met Nicky heb ik 2 goede freestyle rondes gelopen. Ze had er zin in! Ook distance ging wel redelijk. Voor het eerst deed ik met een eigen hond mee in de toss en fetch only. Nala deed het super over de beide rondes. Dreamer had ik te leen en met hem deed ik freestyle in de junioren klasse. Hij had nog maar net de leeftijd om mee te doen dus hebben we gewoon lekker wat gespeeld! Hij wilde de eerste ronde liever met me knuffelen dan frisbeeën, maar agh we hadden lol! Nicky wist een 4e plaats te behalen in de gevorderden klasse. Met Nala ben ik geheel niet ontevreden met een 6e plaats voor de eerste keer! En Dreamer was in de prijzen gevallen. Samen hebben we de 3e prijs!

(Op collage: boven Nicky, grote en onderste 2 foto’s Dreamer, de andere blonde is Nala!)

NK Dogdartbee: Nala haar allereerste frisbee wedstrijd. Nicky had ik dit keer niet ingeschreven. We zijn gekomen tot de 2e voorronde. Nala had het naar haar zin! Als ze maar frisbees mag vangen!