Borders Of The Beach

Nieuws 2014:

December: een drukke maand, ook de eerste sneeuw is gevallen! Zie foto 2014 voor de laatste foto’s van                  dit jaar! Op naar een nieuw en hopenlijk mooi jaar!

29 november: gezellig een bezoekje aan de intratuin in ‘s-Gravenzande gebracht. We trokken weer veel                      bekijks!

26 November: update van de website online. Pagina Puppy’s weer verder aangepast. Nu Nala weer loops                      geweest is, weten we dat we haar volgende loopsheid rond mei zal komen en dan zal ze                      gedekt gaan worden door een mooie man!

22 november: Samen met Monique en de hondjes Candy, Violet, Dreamer en Finity naar Sint Antonis                      gereden om een bezoek te brengen aan oma Nikita en neefje Ború. We hebben daar heerlijk                      gewandeld!

17 november: Beauceron vriendje Iggy kwam weer langs voor een strandwandeling, dit keer samen met Obi                      (en hun vrouwtje Marjolein uiteraard)

14 t/m 17 november: weekendje weg naar Limburg en de hondjes hebben erg genoten van alle aandacht!

13 november: En het is ons gewoon weer gelukt! Nala is weer eerste geworden in behendigheid. Nu mogen                      we dus al 2 naamplaatjes op de beker plakken! Nu voorlopig eerst even winterstop!

12 november: Naar Zeeland gereden om een heerlijke wandeling te maken met mama Nickia en zusje                      Zana. Dreamer was ook gezellig met ons mee!

1 november: Weer erg veel plezier gehad met de puzzel en snuffel workshop!

11 oktober: Na het wekelijkse puppyknuffelen weer eens op het EDF veld frisbee gespeeld. En als je dan                   toch de camera bij heb, gelijk maar weer wat foto’s geschoten!

10 oktober: Marjolein kwam langs voor een strandwandeling. Ze had puppy Iggy (beauceron) bij zich. Nala                   vond hem erg leuk, maar vooral Nicky was helemaal weg van hem!

9 oktober: Het is ons weer gelukt! Nala is vorige week eerste geworden op de behendigheid! De vorige                 beker is inmiddels 4x gewonnen door haar vriendje dus we hebben we een nieuwe beker waarvan                 Nala de 1e winnaar is!

23 augustus: Weer een leuke puzzel en snuffel middag gehad bij EDF. Dit keer waren de meiden Naomi en                     Daniëlle mee. Daniëlle had de zwangere “puppy” zus Violet onder haar hoede. Naomi speelde                     met Nala zodat ikzelf met Nicky mee kon doen! Het was weer een heerlijk middagje puur                     genieten! De hondjes vinden spelletjes zo leuk!

9 augustus: Frisbeedemo op de fokveedag in Hellevoetsluis. Dat was een erg gezellige en leuke dag!

26 juli t/m 2 augustus: Heerlijk vakantie! We zijn lekker met ons viertjes een weekje in Mülheim aan de                                   Moezel in Duitsland geweest! (Vakantie Mülheim)

19 juli: Veel te heet om te trainen, maar wel heerlijk weer om in het water te zijn. We hadden de grootste            lol samen met Dreamer en Candy in het water! Nala kon de dagen daarna ook haar geluk niet op,            want Dreamer ging met ons mee om een paar nachtjes te logeren! (Filmpje, foto’14)

12 juli: Frisbeewedstrijd de bouncers cup in Nieuwegein. Nala deed voor het eerst mee met freestyle in de           gevorderden klasse en werd 15e Nicky deed voor het eerst freestyle in de hoofdklasse en met haar           werd ik 16e!

5 juli: Workshop Balans en coördinatie bij EDF. Beide dames hebben zo hun eigen favorieten!

26 juni: Met dank aan mijn zus eindelijk foto’s van de behendigheid met Nala!

25 juni: samen met Monique voor de ogentest geweest van onze zusjes Nala en Violet. Beide dames zijn             vrij van erfelijke oogziekten!

21 juni: frisbee clinic gevolgd van Sven van Driesse en Ralph en Birthe Grieblinger.

14 juni: Mitch Challenge Cup frisbeewedstrijd. Nicky heeft een 4e plaats behaald bij de freestyle            gevorderden. Nala haalde een 6e plaats bij de T&F only dames. Dreamer mocht ik lenen en met hem            werd ik in de junioren klasse 3e!

9 juni: Een hele gezellige dag bij kinderboerderij de Binnenmaas. 3 succesvolle demo’s gegeven en verder           veel spelletjes met kinderen gedaan!

31 mei: 3 roedels die samen één zijn. Heerlijke wandeling bij ons op het strand met Candy, Violet en            Dreamer van de BFJ roedel en Bobby, Growlith, Kashmira en Grace van de BOF roedel. Prachtig om            te zien hoe onze 9 border collies bij elkaar horen.

24 mei: Show gelopen in Tilburg bij KC de Baronie. Nala haalde een 2e plaats en weer een mooie ZG.             Voorlopig even de laatste show. (Show)

17 mei: Meegedaan aan het NK Dogdartbee met Nala (haar eerste frisbeewedstrijd), gekomen tot de 2e             voorronde.

10 mei: We zouden eigenlijk samen met Naomi en Daniëlle naar de puzzel en snuffel workshop gaan, maar             die kon niet doorgaan. Daarom brachten we een bezoekje aan de Borders For Joy roedel en zijn we             daarna samen met Monique en Dreamer op visite geweest bij Kooiker puppy’s. Nicky mocht ook             even snuffelen. Daarna nog even heerlijk gewandeld op de maasboulevard. (Socialiseren, foto ’14)

19 april: Mooi weer om weer eens flink frisbee te trainen. Ook mooi weer voor de camera dus! (trainingen)

17 april: De telelens van mijn zus te leen. Dus het fototoestel maar weer eens mee naar het strand!

12 april: Show gelopen samen in Antwerpen, Nala behaalde weer een ZG, trots op onze rode dame! (Show)

9 april: Post van de Raad van beheer, de uitslag van de heupen. HD A, Norbergwaarde 40, botafwijking 0.           (Zie uitslag heupen)

5 april: een feestmiddag voor de dames, we hebben meegedaan aan de snuffel en puzzel wokshop bij EDF.            Nala heeft alle spelletjes gedaan samen met de 2 kids Irene en Nienke. Zodat ik met Nicky alle            spelletjes kon doen. (Zie pagina workshops)

3 april: een grote verrassing! Vorige week hadden we examen gelopen bij de behendigheid en wat blijkt:               beide hondjes hebben in hun groep de wisselbeker gewonnen! (Zie behendigheid Nicky en Nala).

19 september: Bij Borders For Joy is een nestje geboren. Nala’s “puppy”zus Violet is bevallen van 3                       zwart/witte teefjes, 1 rood/wit teefje, 2 rood/witte reutjes en 1 zwart/wit reutje. Een                       bijzondere ervaring weer om erbij te mogen zijn. Helemaal toen Nala de werpkist in mocht.                       Geweldig die zussenband! Foto’s staan bij socialiseren pups R-nest.

18 maart: samen met Monique en zusje Violet naar dierenkliniek Sleeuwijk geweest voor de officiele                heupfoto’s, we wachten in spanning op de uitslag!

2 maart: heerlijke wandeling op het strand gemaakt.

7 februari: meegedaan aan de Dogshow Eindhoven. Nala behaalde hier een ZG (zie pagina show).

5 januari: Prachtig weer en een nieuw fototoestel. Dat moest even uitgeprobeerd worden tijdens een                      strandwandeling!