Borders Of The Beach

Nieuws 2013:

30 december: Eindelijk de nieuwe website is online!!!

21 december: wandeling gemaakt op het strand met Candy, Violet en Dreamer en daarna naar de intratuin                      in ‘s-Gravenzande geweest (precies een jaar geleden waren we daar met de 2 kleine                      puppyzusjes).

7 december: wandeling gemaakt met Marjolaine en de doggies: Balou, Chubby en Piper. Nala en Piper                        waren niet uit elkaar te krijgen en zijn de dikste maatjes!

29 november: eindelijk mochten Nicky en Nala kennis maken met de BOF puppy’s. Ze hadden ze al zoveel                       geroken, maar nu mochten ze eindelijk spelen!

28 november: YES officieel bericht van de Raad van Beheer! Onze kennelnaam is goedgekeurd en                                   toegewezen. We zijn nu officieel:

BORDERS OF THE BEACH

23 november: demo gegeven met EDF op de Animal Fair van Dierenziekenhuis Rotterdam.

2 november: show gelopen met Nala in Bleijswijk. Ze behaalde een Goed.

28 oktober: Hiep hiep hoera, Nicky is tante geworden, haar broer Growlith en zijn vriendinnetje Kashmira                      zijn ouders geworden van 7 prachtige pups (border collie kennel: Borders On Fire).

28 september: Visite van Candy, Violet en de puppytweeling Bodhy en Balou, lekker op het strand wezen                         socialiseren.

16 september: Hondenzwemmen op de Hondenschool, bij zwembad de Hooge Bomen, dat was feest!

7 september: Sport en spel dag, EDF’ers en BFJ reünie. Veel hondjes familieleden gezien, en leuke                                  spelletjes gedaan. Nala was het beste van de puppy’s. Nicky maaktte er een feestje van!

29 augustus: Socialisatie tijd. Beide meisjes hebben genoten van een bezoekje aan de puppytweeling!

17 augustus: Puzzel en snuffel workshop op EDF. Nala heeft zich goed vermaakt met vriendinnetje Puck,                         Nicky heeft zich ook prima vermaakt met een paar spelletjes en een demo dogfrisbee.

10 augustus: Nala heeft een nieuw vriendje: Piper: Maar hij was niet alleen, we hebben lekker op het                             strand gewandeld met vriendjes Balou, Chubby en Piper.

25 juli: Mini reünie in Zeeland. Met Nicky haar moeder Nickia en 3 van haar kids uit het BFJ N-nestje: Zana,             Sunny en Met@l. Nala was ook mee, maar hoorde er qua famlie niet bij. Ze was helemaal verliefd op            Met@l. We zijn lekker wezen spetteren en zwemmen bij het Katseveer (collage klik hier).

17 juli: Bezoekje aan Borders For Joy. Een heerlijke middag aan het water. Candy heeft leren zwemmen,           (foto’s pagina foto 2013)

29 juni: Bouncerscup. Meegedaan met Nicky in de freestyle advanced. We wisten een 4e plaats te behalen              van de 18 deelnemers. Super trots!

24 juni: Heerlijke wandeling bij ons op het strand gemaakt samen met Candy en Violet van de BFJ roedel                en de gehele BOF roedel.

15 juni: Meegedaan aan de Mitch Challenge Freestyle Cup. Onze eerste wedstrijd onder het format NDDF.                We eindigden op de 9e plek.

7 juni: Nieuws wat ons stil deed staan bij het allernaarste wat bij het hebben van huisdieren hoort. Een telefoontje van Monique. Simba die lieve gekke goedsul, mijn grote frisbeevriend, Nicky’s allergrootste maatje is goed ziek, acute leukemie. Zaterdag mocht ik nog even langskomen om afscheid te nemen en heb ik die lieverd een flinke knuffel en een berg kusjes gegeven. Sinds maandag 10 juni heeft hij geen pijn meer. Zo jong, maar 8 maanden jonger dan Nicky hij moest nog 5 jaar worden. Hij heeft voor altijd een plekje in ons hart! Nooit meer wandelen samen, nooit meer frisbeeën samen, maar de vele keren dat we dat wel gedaan hebben zijn herinneringen die nooit worden vergeten!

18 mei: Dogdartbee. Gespeeld met Nicky en Candy in de sportklasse. Met beide hondjes tot de 2e voorronde             gekomen.